TurkNet'ten farklı modem geldi

LasfEn0

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
TurkNet'ten yeni gelen kullanıcılara sattığı modemden aldık, interneti kurmaya TT ekibi geldi. Kurdu. Türk Telekom'a ait TP-Link Archer model bir modem kurdular, ben ayrı modem aldığımı söyledim. Onlar kargodan gelir dediler. 2 gün oldu gelmedi. Acaba bir yanlışlık mı oldu?

TurkNet'ten yeni gelen kullanıcılara sattığı modemden aldık, interneti kurmaya TT ekibi geldi. Kurdu. Türk Telekom'a ait TP-Link Archer model bir modem kurdular, ben ayrı modem aldığımı söyledim. Onlar kargodan gelir dediler. 2 gün oldu gelmedi. Acaba bir yanlışlık mı oldu?
Şu an taktıkları modem için ekstra ücret ödemedin değil mi?

Ben de Türk Telekom'dan TürkNet'e geçerken yeni modem göndermek yerine Türk Telekom'a ait olan modemden devam edebileceğimi söylediler, şu an TürkNet'de olmama rağmen Türk Telekom modemi kullanıyorum herhalde anlaşmaları falan var.

Ben de Türk Telekom'dan TurkNet'e geçerken yeni modem göndermek yerine Türk Telekom'a ait olan modemden devam edebileceğimi söylediler, şu an TurkNet'de olmama rağmen Türk Telekom modemi kullanıyorum herhalde anlaşmaları falan var.

Sadece markaları farklı oda modem bu da modem sadece kendi logosunu yapıştırıyorlar.

Ben de Türk Telekom'dan TurkNet'e geçerken yeni modem göndermek yerine Türk Telekom'a ait olan modemden devam edebileceğimi söylediler, şu an TurkNet'de olmama rağmen Türk Telekom modemi kullanıyorum herhalde anlaşmaları falan var.

Anlaşma yok zaten elinizde bir modem olduğu için öyle demişler. Elinizde X markanın bir modeli olsaydı da aynı şeyi diyorlar.

Siz ZyXEL modemi aldıysanız ve TT ekibi başka modem taktıysa TurkNet desteğe yazın bence. Normalde TurkNet kullanıcıların modemlerine karışmıyor çünkü.

Ben modeme para vermiştim siteden extra bir de peşin verdim TT'nin üstüne tescilli modemi ne yapayım aldığım modemden daha kötü bir model bu UPS ile gönderilecek dendi müşteri hizmetlerine ulaşamıyorumda.
TurkNet'in modemle alakalı tek desteği piyasadan daha ucuza satması. TurkNet modemi sadece özel paketlerinde ZyXEL olarak ücretsiz veriyor. TT ile veya başka bir firma ile anlaşması yok. TT ekibi kafasına göre modem takmış.

Evet ZyXEL marka bir modem almıştım bana TT'nin Archer 12 modeli bir modem verildi arkasında satılmaz TT'nin tescilli malıdır yazıyor ve önünde TT logosu var.
Sadece markaları farklı oda modem bu da modem sadece kendi logosunu yapıştırıyorlar.

İyi diyorsunda arkadaşım özellikleri farklı ben para ödedim modeme.

Evet ZyXEL marka bir modem almıştım bana TT'nin Archer 12 modeli bir modem verildi arkasında satılmaz TT'nin tescilli malıdır yazıyor ve önünde TT logosu var.

Siz TurkNet Online işlemler üzerinden veya 0(212) 703 43 71 bu numara üzerinden bilgi alın.
2. numarayı bir yere not alın ileride lazım olabilir her yerde bu numarayı vermiyorlar çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı