TurkNet'ten hızlı internet var mı?

30 yıldır türkiyede internet yok

Comnet, Türk Telekom alt yapısından 1000MBPS'ye kadar sunan tek firma, ama fiyatı biraz tuzlu. TurkNet GigaFiber altyapısı varsa aynı fiyattan 1000MBPS'e kadar (140 TL) sunuyorlar. Comnet Türk Telekom altyapısından sunması, fiyatları da katlıyor maalesef. 100mbit yetiyor diyorsanız NetSpeed'de 134TL, Comnet'de 99 TL. Sorguladığınızda yazan hızları karşılamama gibi bir durum olmuyor. Taahhüt derdi yok zaten, kendinize en uygunu kullanarak bulabilirsiniz.

Nasıl arama yok? Ben müşteri hizmetlerindem hallettim sorunumu.

Bu konulara biraz uzağım. Bu tür başka operatörlere geçişlerde modem değişikliği gerekiyor mu?
Türk Telekom FİberNet altyapısına erişiminiz var diyor Türk Telekom kendi sitesinde. Verdiğiniz sitedeki değerler bu şekilde
100 alırsın ama VDSL alacak isen 65'e kasar düşüyor. Ben fiber bağlantısı aldım şu an sabit 100 şekilde gayet stabil.
VDSL nedir?

Dosya Ekleri

• 1654376107134.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu konulara biraz uzağım. Bu tür başka operatörlere geçişlerde modem değişikliği gerekiyor mu?
Halihazırda kendi modeminiz varsa gerek kalmaz, TurkNet ve NetSpeed ücretsiz modem kuruyorlar fakat Comnet'de modem yoksa kendiniz satın alıyorsunuz.

Fiber altyapınız mevcut. Netspeed,Comnet yada Millenicom a geçiş yapabilirsiniz. En azından hepsi Turknet ten ucuz

Halihazırda kendi modeminiz varsa gerek kalmaz, TurkNet ve NetSpeed ücretsiz modem kuruyorlar fakat Comnet'de modem yoksa kendiniz satın alıyorsunuz.
Geforce NOW kullanıyorum internet en çok orada işime yarıyor bilginiz varsa TürkNet kastırmadan oynatabilir mi?

Geforce NOW kullanıyorum internet en çok orada işime yarıyor bilginiz varsa TürkNet kastırmadan oynatabilir mi?
Ping sorunu yaşamazsan, 100mbit ile rahatlıkla oynarsın. Bildiğim kadarıyla Geforce NOW'un TR serverlarına rezalet diyorlardı, en son Avrupa sunucusunda betadayken oynamıştım, 25-50mbit ile sıkıntı yoktu.

Ping sorunu yaşamazsan, 100mbit ile rahatlıkla oynarsın. Bildiğim kadarıyla Geforce NOW'un TR serverlarına rezalet diyorlardı, en son Avrupa sunucusunda betadayken oynamıştım, 25-50mbit ile sıkıntı yoktu.
TürkNet'e arkadaşım aracılığıyla geçmek istiyorum kendi sitesinde 1 ayı ücretsiz kullanabilirsiniz diyor. Bu olayı biliyorsanız açma şansınız var mı?

TürkNet'e arkadaşım aracılığıyla geçmek istiyorum kendi sitesinde 1 ayı ücretsiz kullanabilirsiniz diyor. Bu olayı biliyorsanız açma şansınız var mı?
O konuda çok bir bilgim yok fakat kullanmanız yararınıza olur, hem siz hem arkadaşınız kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…