TurkNet'ten NetBone'ye nasıl geçilir?

CrinsonDamge

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Türk Telekom üzerinden TurkNet kullanıyorum ve pahalı olduğundan dolayı değistirmek istiyorum, ama nasıl yapabilirim? ilk TurkNet'i mi iptal etmem gerekiyor, yoksa Netbone'a abone olsam olur mu direkt? bu arada önerilere açığım başka int sağlayaciları için, İstanbul'da yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce TurkNet iptal olacak sonra diğer sağlayıcıya başvuracaksınız.

Hocam diğer firmaya başvuru yaparsanız hallediyorlar. Otomatik olarak geçiş sağlanıyor. Belki modem kurulumunu sizin yapmanız gerekir, buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam diğer firmaya başvuru yaparsanız hallediyorlar. Otomatik olarak geçiş sağlanıyor. Belki modem kurulumunu sizin yapmanız gerekir, buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Öneri yapabilir misiniz acaba hangisi daha iyi İstanbul Sancaktepe de oturuyorum.

Öneri yapabilir misiniz acaba hangisi daha iyi İstanbul Sancaktepe de oturuyorum.

Hocam altyapınız Türk Telekom ise en mantıklısı Türk Telekom, fazla para ödemek istemezseniz diğer firmalarada bir bakın ama belki ping değeri bir tık yükselir. Hepsi aynı altyapı olacağı için çok fark olmaz.

Peki önerebileceğin bir iss markası varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…