Arkadaşlar ben Türk Telekom üzerinden TurkNet kullanıyorum ve pahalı olduğundan dolayı değistirmek istiyorum, ama nasıl yapabilirim? ilk TurkNet'i mi iptal etmem gerekiyor, yoksa Netbone'a abone olsam olur mu direkt? bu arada önerilere açığım başka int sağlayaciları için, İstanbul'da yaşıyorum.
Arkadaşlar ben Türk Telekom üzerinden TurkNet kullanıyorum ve pahalı olduğundan dolayı değistirmek istiyorum, ama nasıl yapabilirim? İlk TurkNet'i mi iptal etmem gerekiyor, yoksa Netbone'a abone olsam olur mu direkt? Bu arada önerilere açığım başka int sağlayaciları için, İstanbul'da yaşıyorum.
Hocam diğer firmaya başvuru yaparsanız hallediyorlar. Otomatik olarak geçiş sağlanıyor. Belki modem kurulumunu sizin yapmanız gerekir, buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam diğer firmaya başvuru yaparsanız hallediyorlar. Otomatik olarak geçiş sağlanıyor. Belki modem kurulumunu sizin yapmanız gerekir, buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam altyapınız Türk Telekom ise en mantıklısı Türk Telekom, fazla para ödemek istemezseniz diğer firmalarada bir bakın ama belki ping değeri bir tık yükselir. Hepsi aynı altyapı olacağı için çok fark olmaz.
Hocam altyapınız Türk Telekom ise en mantıklısı Türk Telekom, fazla para ödemek istemezseniz diğer firmalarada bir bakın ama belki ping değeri bir tık yükselir. Hepsi aynı altyapı olacağı için çok fark olmaz.