TurkNet'ten NetSpeed'e geçiş süreci nasıl işler?

Makaleler
5
Arkadaşlar merhaba, TurkNet'den çıkıp başka bir ISS geçişi yapmak istiyorum. Şu an aklımda NetSpeed var, muhtemelen de oraya geçeceğim. Birkaç sorum olacaktı. Geçiş yaparken internetim ne kadar kesilir ve geçişi yaparken ücret ödüyor muyuz? Ödüyorsak ne kadar öderiz? Ekstra olarak altyapım böyle ne kadar hız alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet de taahüt yok o yüzde bir şey ödemiyorsunuz. NetSpeed e başvurunuzu başlatın direkt TurkNet den ayrılma işlemlerinizi NetSpeed gerçekleştiriyor. Online başvuru yapıyorsunuz internetiniz geliyor sonrasında gerekli belgeleri 1 ay içinde kargolamanızı istiyorlar.
Altyapı içinse sitesinde altyapı sorgulama var oradan bakabilirsiniz ne kadar hız alabileceğinize. Attığınız fotoğrafa göre yaklaşık 73Mbit.

Konudan bağımsız olarak altyapı sorgulamasını nereden yaptınız acaba?

Selamlar, Türk Telekom'dan geçiş sağlarken halihazırda bir hat bağlı olduğundan ötürü bir hat bağlama ücreti vb. almadılar. Aynı şekilde bir taahhütünüz yok ise sizden de ekstra ücret almayacaklardır. İnternetinizde kesilme yaşamazsınız, şöyle yaşarsınız. Kesildiği an hattınız NetSpeed'e geçmiş demektir, sizlere SMS olarak gönderilen kullanıcı adı ve şifreyi modeminize yazarak hattınızı aktif hale getirene kadar geçici bir kesinti yaşarsınız. Onun dışında problem olmaz ve sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Altyapınızı buradan sorgulayabilirsiniz:

Ek olarak, geçiş süreci hakkında konu bulunmakta, buraya da atıyorum göz gezdirmek istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca konu sahibi arkadaşın fiyat dışında sıkıntısı yoksa kesinlikle geçmesini önermem Millenicom Netspeed Superonline üçlüsüne bulaşılmaz

Ayrıca konu sahibi arkadaşın fiyat dışında sıkıntısı yoksa kesinlikle geçmesini önermem Millenicom Netspeed Superonline üçlüsüne bulaşılmaz
Bölge bölge değişiyor sanırım. Yakın zamanda geçtim neredeyse hiç sorun yaşamadım. Aslında hiç yaşamadım desem daha doğru olur internet kopması ortalama 4 aylık süreçte 1-2 defa oldu bunlar ise saniyelik idi onun dışında uzun süreli bağlantı kopması olmadı. Bağlatma zamanında ise evraklar gider gitmez aynı gün veya ertesi gün kurulum yapılıp internet sağlandı.

Neden hocam? Benim sıkıntım 1 yıldır başvuru yaptığım halde Gigafiber gelmedi ekstra olarak bir problem olduğunda TurkNet'de ulaşabileceğim kimse yok haftalarca internetsiz kaldığım anlar oldu bu yüzden ekstra olarak fiyat olarakda sıkıntı çekiyorum.

Orada zaten fiyat dışı sıkıntı yoksa diye yazdım o üç firmada çok ciddi routing sorunları var her akşam kesilen internet vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…