Hocam ben alabileceğim en maks hızı bana en sıkıntısız şekilde ileten bir firma arıyorum sizin öneriniz nedir? TurkNet'de çok kesinti problemi yaşadım zamanında şu aralar sıkıntı yok ama 6-7 ay önce ciddi problemler vardı ve gerçekten de adamlara ulaşamıyordum yani haftalarca internetsiz kalmıştım.
NetSpeed'e neden bulaşılmaz hocam? 2. yılımı doldurdum herhangi bir sorun yaşamadım, taşındığımda daire dolayısıyla olan teknik problemden haberimiz yoktu. Kendilerinde problem var sandılar ve iki defa kendilerinin olmak üzere toplam üç defa ekip göndererek çözmeye çalıştılar. Ev sahibi dairede bir değişiklik yaptığını söyleyince problemi çözdük, internet hattını komple kesip dairede bulunan bir dolabın içerisine taşımış kendisi. Kısacası ilgililer, ellerinden geleni yapıyorlar her şekilde.
Herhangi elde tutulabilecek bir kanıt sunmadan NetSpeed'i gömdünüz, soruma cevap vermediniz buna ek olarak da adını ilk defa duyduğum ve birçok kişinin de ilk defa duyacağı rastgele bir İSS'yi önerdiniz.
Herhangi elde tutulabilecek bir kanıt sunmadan Netspeed'i gömdünüz, soruma cevap vermediniz buna ek olarak da adını ilk defa duyduğum ve birçok kişinin de ilk defa duyacağı rastgele bir ISS'yi önerdiniz.
Netspeed'in kötü bir firma olduğu bilinen bir şey ayrıca FixNet bilinmesede çok eski ve iyi bir firmadır adını duymadınız diye saçma sapan bir şey diyemezsin
Netspeed'in kötü bir firma olduğu bilinen bir şey ayrıca FixNet bilinmesede çok eski ve iyi bir firmadır adını duymadınız diye saçma sapan bir şey diyemezsin
NetSpeed'in kötü bir İSS olduğunu bilen tek kişi sizsiniz sanırım. Ayrıca yazdığımı tekrar okumanızı isterim, "saçma sapan" gibi bir kelime kullanmadım ben. Bunun üzerine daha da tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum, iyi forumlar dilerim.