E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 16 Nisan 2023 #11 Duman0912 dedi: Valla ben 25 down kablonet kullanıyorum fiyatı 90 lira fiyatı makul ama hızı yetmiyor net speed uygun mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Bayağı uygun altyapı varsa. Kod da bulursanız 10 lira indirim yapıyorlar.
Duman0912 dedi: Valla ben 25 down kablonet kullanıyorum fiyatı 90 lira fiyatı makul ama hızı yetmiyor net speed uygun mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Bayağı uygun altyapı varsa. Kod da bulursanız 10 lira indirim yapıyorlar.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 16 Nisan 2023 #12 fushigurotoji dedi: Yurt dışı çıkışları rezalet. Buyurun, aynı şehir (Adana) aynı ilçe, Netspeed VDSL (31) ile Superonline Fiber (71) ping farkı. Eki Görüntüle 1742731 Genişletmek için tıkla... Zaten Türk Telekom'un Fiber'i daha iyi ona eminim ama SOL'un sözde Fiber'i anladığım kadarıyla iyi değil VDSL'den bile daha kötü değerler veriyor.
fushigurotoji dedi: Yurt dışı çıkışları rezalet. Buyurun, aynı şehir (Adana) aynı ilçe, Netspeed VDSL (31) ile Superonline Fiber (71) ping farkı. Eki Görüntüle 1742731 Genişletmek için tıkla... Zaten Türk Telekom'un Fiber'i daha iyi ona eminim ama SOL'un sözde Fiber'i anladığım kadarıyla iyi değil VDSL'den bile daha kötü değerler veriyor.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #13 I am Negan dedi: Ben memnunum. 1 senedir kopma donma hiçbir sorunum olmadı. Fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Benimkisi bölgesel olarak 2 kere hızım 3 mb/slere düştü 144p de bile donma yaşadım ama 2 saat içerisinde düzeldi xDSL istatistiklerinde sorun yoktu.
I am Negan dedi: Ben memnunum. 1 senedir kopma donma hiçbir sorunum olmadı. Fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Benimkisi bölgesel olarak 2 kere hızım 3 mb/slere düştü 144p de bile donma yaşadım ama 2 saat içerisinde düzeldi xDSL istatistiklerinde sorun yoktu.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 16 Nisan 2023 #14 Miraç Gürbüz dedi: Benimkisi bölgesel olarak 2 kere hızım 3 mb/slere düştü 144p de bile donma yaşadım ama 2 saat içerisinde düzeldi xDSL istatistiklerinde sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Sitelerinden destek kaydı mı bırakıyoruz yoksa arayıp muhattap olacak birileri var mı? Ayrıca ultimate paketinde 8 upload yazıyor, ama TT 15'e çıkardığı için şuan ben 15 alıyorum Türknet'te. Netspeed'de 8'e düşer mi?
Miraç Gürbüz dedi: Benimkisi bölgesel olarak 2 kere hızım 3 mb/slere düştü 144p de bile donma yaşadım ama 2 saat içerisinde düzeldi xDSL istatistiklerinde sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Sitelerinden destek kaydı mı bırakıyoruz yoksa arayıp muhattap olacak birileri var mı? Ayrıca ultimate paketinde 8 upload yazıyor, ama TT 15'e çıkardığı için şuan ben 15 alıyorum Türknet'te. Netspeed'de 8'e düşer mi?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 16 Nisan 2023 #15 Tesla Bobini dedi: Zaten Türk Telekom'un Fiber'i daha iyi ona eminim ama SOL'un sözde Fiber'i anladığım kadarıyla iyi değil VDSL'den bile daha kötü değerler veriyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle değildi hocam. 2013'den beri Superonline Fiber kullanıyorum. Son 2-3 senedir gittikçe kötüleşti. Telekom Fiber iyi evet ama mümkünse Telekom'un kendisinden değil de Netspeed'den almak daha iyi oluyor. ErenY dedi: Sitelerinden destek kaydı mı bırakıyoruz yoksa arayıp muhattap olacak birileri var mı? Ayrıca ultimate paketinde 8 upload yazıyor, ama TT 15'e çıkardığı için şuan ben 15 alıyorum Türknet'te. Netspeed'de 8'e düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an Netspeed'de de 12-15 arası upload. Paketlerde görünen eski kalmış. Son düzenleme: 16 Nisan 2023
Tesla Bobini dedi: Zaten Türk Telekom'un Fiber'i daha iyi ona eminim ama SOL'un sözde Fiber'i anladığım kadarıyla iyi değil VDSL'den bile daha kötü değerler veriyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle değildi hocam. 2013'den beri Superonline Fiber kullanıyorum. Son 2-3 senedir gittikçe kötüleşti. Telekom Fiber iyi evet ama mümkünse Telekom'un kendisinden değil de Netspeed'den almak daha iyi oluyor. ErenY dedi: Sitelerinden destek kaydı mı bırakıyoruz yoksa arayıp muhattap olacak birileri var mı? Ayrıca ultimate paketinde 8 upload yazıyor, ama TT 15'e çıkardığı için şuan ben 15 alıyorum Türknet'te. Netspeed'de 8'e düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, şu an Netspeed'de de 12-15 arası upload. Paketlerde görünen eski kalmış.
I am Negan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 1.219 Çözümler 2 16 Nisan 2023 #16 ErenY dedi: Sitelerinden destek kaydı mı bırakıyoruz yoksa arayıp muhatap olacak birileri var mı? Genişletmek için tıkla... İki seçenekte var ama aramak daha sağlıklı. Kayıt oluşturursan görmeme durumu olabilir arayınca direk karşınıza çıkıyolar.
ErenY dedi: Sitelerinden destek kaydı mı bırakıyoruz yoksa arayıp muhatap olacak birileri var mı? Genişletmek için tıkla... İki seçenekte var ama aramak daha sağlıklı. Kayıt oluşturursan görmeme durumu olabilir arayınca direk karşınıza çıkıyolar.