TurkNet'ten vazgeçilmeli mi?

Swingy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. TTNET fiber altyapım var. TTNET ve Vodafone'u aradım. 1000 megabit internet verebildiklerini söylediler. Halihazırda TurkNet 100 megabit kullanıyorum. TurkNet ise kendi altyapısı olmayan yerlerde 1000 megabit vermediklerini söylediler. Yeni sabit fiyatlandırmasan faydalansam bile 100 megabit internete aylık 599TL vermek istemiyorum.

Sonuç olarak daha ucuz 100 megabite ya da daha pahalı 1000 megabite geçme konusunda kararsızım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Merhaba. TTNET fiber altyapım var. TTNET ve Vodafone'u aradım. 1000 megabit internet verebildiklerini söylediler. Halihazırda TurkNet 100 megabit kullanıyorum. TurkNet ise kendi altyapısı olmayan yerlerde 1000 megabit vermediklerini söylediler. Yeni sabit fiyatlandırmasan faydalansam bile 100 megabit internete aylık 599TL vermek istemiyorum.

Sonuç olarak daha ucuz 100 megabite ya da daha pahalı 1000 megabite geçme konusunda kararsızım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Hocam TTNET geçmeyin ama Vodafone belki... TurkNet 1000MBPS olsa tabii ki TurkNet derim ama biri iyi marka, kötü kalite diğeri kötü marka, iyi kalite gibi seçim sizin.

Vallahi hocam, şu an için uzak ara en iyi bağlantı sağlayan firma TurkNet bence.
Hele ki hızlı internet, büyük boyutlu oyunlarda ping sorunu olmamasını istiyorsan TurkNet'i çok net şekilde tek geçerim.

Hocam TTNET geçmeyin ama Vodafone belki... TurkNet 1000MBPS olsa tabii ki TurkNet derim ama biri iyi marka, kötü kalite diğeri kötü marka, iyi kalite gibi seçim sizin.
TTNET'te ne gibi sorunlar var şuan ?

1000 megabit vermiyorlar ve fiyat da yükseldi artık gereksiz pahalı geliyor.

Hocam ne yaparsan yap sakın vodafone, turk telekom ikilisine bulaşma. Ayrıca Turknet en sorunsuz operatorlerden biri.
Yer, mekan, adres, altyapı her şey farkediyor bunda. Derdine derman olunmayan binlerce müşteri var bir tanesi de benim. İşten anlamayan o kadar müşteri hizmetleri var ki ben müşteri desteklerinin iyi olduğuna şüpheliyim.

Türk Telekom'da bölgeme özel 1000mbps 24 ay sabit 900TL'den sözleşme yaptım. Umarım pişman etmez. Hayırlısı diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı