T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #1 Windows Defender 847 dosyadan 806'sını buldu. 3 dosya boş olduğu için saymadım. Turko Antivirus ise hepsini buldu.
Windows Defender 847 dosyadan 806'sını buldu. 3 dosya boş olduğu için saymadım. Turko Antivirus ise hepsini buldu.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 11 Mayıs 2023 #2 Bulmak başka, durdurmak başka. Tespit etmek başka, silmek başka. Hangi zararlı yazılımlar ile test ettiniz?
Bulmak başka, durdurmak başka. Tespit etmek başka, silmek başka. Hangi zararlı yazılımlar ile test ettiniz?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #3 300319 dedi: Bulmak başka, durdurmak başka. Tespit etmek başka, silmek başka. Hangi zararlı yazılımlar ile test ettiniz? Genişletmek için tıkla... DOS, yani eski virüslerin ilk 840 kısmı.
300319 dedi: Bulmak başka, durdurmak başka. Tespit etmek başka, silmek başka. Hangi zararlı yazılımlar ile test ettiniz? Genişletmek için tıkla... DOS, yani eski virüslerin ilk 840 kısmı.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #4 Turkıye anlasması dedi: Windows Defender 847 dosyadan 806'sını buldu. 3 dosya boş olduğu için saymadım. Turko antivirus ise hepsini buldu. Eki Görüntüle 1774848 Eki Görüntüle 1774849 Genişletmek için tıkla... Bu hash testi ,önemli olan bulduğu gibi bir de yok edebilmekte.
Turkıye anlasması dedi: Windows Defender 847 dosyadan 806'sını buldu. 3 dosya boş olduğu için saymadım. Turko antivirus ise hepsini buldu. Eki Görüntüle 1774848 Eki Görüntüle 1774849 Genişletmek için tıkla... Bu hash testi ,önemli olan bulduğu gibi bir de yok edebilmekte.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #5 Jetronin dedi: Bu hash testi ,önemli olan bulduğu gibi bir de yok edebilmekte. Genişletmek için tıkla... Onu daha eklemedim. Fakat üzerinde çalışıyorum. ClamTK gibi şu an ama veritabanı daha iyi. ClamAV veritabanını kullansam daha da güçlenir.
Jetronin dedi: Bu hash testi ,önemli olan bulduğu gibi bir de yok edebilmekte. Genişletmek için tıkla... Onu daha eklemedim. Fakat üzerinde çalışıyorum. ClamTK gibi şu an ama veritabanı daha iyi. ClamAV veritabanını kullansam daha da güçlenir.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 11 Mayıs 2023 #6 Daha iyi hale geleceğinden eminim. Başarılar!
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #7 Teşekkür ederim. Rasim Kayrak dedi: Daha iyi hale geleceğinden eminim. Başarılar! Genişletmek için tıkla...
Teşekkür ederim. Rasim Kayrak dedi: Daha iyi hale geleceğinden eminim. Başarılar! Genişletmek için tıkla...
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #8 Turkıye anlasması dedi: Onu daha eklemedim. Fakat üzerinde çalışıyorum. Clamtk gibi şu an ama veri tabanı daha iyi. Clamav veritabanını kullansam daha da güçlenir. Genişletmek için tıkla... Clamav'nin yerine herdprotect veri tabanıda kullanılabilir. Gene de ellerinize sağlık, başarılar.
Turkıye anlasması dedi: Onu daha eklemedim. Fakat üzerinde çalışıyorum. Clamtk gibi şu an ama veri tabanı daha iyi. Clamav veritabanını kullansam daha da güçlenir. Genişletmek için tıkla... Clamav'nin yerine herdprotect veri tabanıda kullanılabilir. Gene de ellerinize sağlık, başarılar.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #9 Teşekkür ederim. Virusshare kullanıyorum ben. ClamAV ve herdProtect'e bakabilirim. Şu an sitesine baktım ve indirmeye çalıştım ama olmadı. Gerçi bir yerden indirdim.
Teşekkür ederim. Virusshare kullanıyorum ben. ClamAV ve herdProtect'e bakabilirim. Şu an sitesine baktım ve indirmeye çalıştım ama olmadı. Gerçi bir yerden indirdim.
emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Mayıs 2023 #10 Jetronin dedi: Clamav'nin yerine herdprotect veri tabanıda kullanılabilir. Gene de ellerinize sağlık, başarılar. Genişletmek için tıkla... herdProtect adını duyunca duygulandım. Bir sürüyüz gibi bir reklamı vardı. 60 70 tane yazılımın gücünü birleştirdik tarzında. Geniş kapsamlı bir veritabanı olması gerekir.
Jetronin dedi: Clamav'nin yerine herdprotect veri tabanıda kullanılabilir. Gene de ellerinize sağlık, başarılar. Genişletmek için tıkla... herdProtect adını duyunca duygulandım. Bir sürüyüz gibi bir reklamı vardı. 60 70 tane yazılımın gücünü birleştirdik tarzında. Geniş kapsamlı bir veritabanı olması gerekir.