Turnuvada nasıl iyi oynayabilirim?

615069

Decapat
Selamlar. Birkaç haftaya Futbol turnuvası başlıyor okullar arası. Futbolu oynayamıyorum uzunum ama belli bir mevkim yok. Topa vurmayı falan hiç bir şeyi düzgün bilmiyorum tekniğim bile yok. En azından turnuvada göz doldurmak istiyorum sıkı çalışıp. Alırlar mı takıma bilmem ama kendimi hazır hissettirip aldırmak istiyorum kendimi ne yapmam lazım? nasıl iyi oynarım? Mesela kaleciyim aut kullanacağım topu dikemiyorum uzun gitmiyor ve hep ıska oluyor ayağıma oturtamıyorum öyle bir sıkıntılarım var. İyi oynamam için önerileriniz var mı ve kalıcı olarak da iyi oynamak istiyorum sadece turnuva özelinde değil.

Son düzenleme:
topu dikme konusunda
hangi ayağını kullanıyorsan topu diğer eline al ayağının önüne doğru at öyle vur
örneğin sağ ayaksan sol eline topu al hafif yükseğe doğru sağ ayağının hizasına at öyle vur

Hocam pas falan da atamıyorum düzgün anca ayak içi atıyorum havadan güzel pas nasıl atabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…