lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 450 Çözümler 1 3 Mayıs 2025 #1 FPS oyunları oynuyorum 1200TL'ye çıkmış ama bence hala güzel fiyat; kullanan var mı, alınır mı?
Ahqwl Centipat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 6 Mayıs 2025 #2 lionex35 dedi: FPS oyunları oynuyorum 1200TL'ye çıkmış ama bence hala güzel fiyat; kullanan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam alınır mı? Bilmiyorum ama Pazarama'da 1 TL'ye Plus üyelik alıp PLUS200 koduyla 749 TL'ye geliyor.
lionex35 dedi: FPS oyunları oynuyorum 1200TL'ye çıkmış ama bence hala güzel fiyat; kullanan var mı, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam alınır mı? Bilmiyorum ama Pazarama'da 1 TL'ye Plus üyelik alıp PLUS200 koduyla 749 TL'ye geliyor.
omuraycil Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 188 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ozemheri Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 7 Mayıs 2025 #4 Videosunu attigim şekilde bende kulaklıktan çatır çutur sesler geliyor cızırtı geliyor böyle bir sorun yaşayan veya bilgisi olan var mı acaba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videosunu attigim şekilde bende kulaklıktan çatır çutur sesler geliyor cızırtı geliyor böyle bir sorun yaşayan veya bilgisi olan var mı acaba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et