Turuncu renkli kablo nedir?

GGhunters

Hectopat
Daha fazla  
Bana fiber kablosu gibi geldi. 2 haftadır bir şeye bağlı olmadan duruyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp_Image_2023-12-14_at_16.35.08.jpeg
    WhatsApp_Image_2023-12-14_at_16.35.08.jpeg
    21,9 KB · Görüntüleme: 227
CAT6 kablosuna benziyor.
Arkadaşlar lütfen ama ya 🤦‍♂️
Bilen bilmeyen herkes yazıyor forumda ne âlâ memleket. Hadi bir arkadaşımız benzetmiş de diğeri direkt "fiber değil" demiş. Hocam neye dayanarak hemen değil deyip kestirip atıyorsunuz lütfen güzel kullanalım forumu istirham ediyorum.

Çok corelu kablo neymiş ne değilmiş, içindeki corelar ne işe yarıyormuş falan araştırmak falan neredeee? (Core dediğim şey, bu kalın kablonun içerisindeki kıllardır ve kor şeklinde telaffuz edilir. İngilizcede çekirdek anlamına gelen kelime yani)

Buyrun değerli arkadaşlar inceleyin fiber kabloyu, öğrenmiş olursunuz en azından:

Bana fiber kablosu gibi geldi. 2 haftadır bir şeye bağlı olmadan duruyor.
Sayın konu sahibi hocam fiber kablo bu, içiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen ama ya 🤦‍♂️
Bilen bilmeyen herkes yazıyor forumda ne âlâ memleket. Hadi bir arkadaşımız benzetmiş de diğeri direkt "fiber değil" demiş. Hocam neye dayanarak hemen değil deyip kestirip atıyorsunuz lütfen güzel kullanalım forumu istirham ediyorum.

Çok Core'lu kablo neymiş ne değilmiş, içindeki Core'lar ne işe yarıyormuş falan araştırmak falan neredeee? (Core dediğim şey, bu kalın kablonun içerisindeki kıllardır ve kor şeklinde telaffuz edilir. İngilizcede çekirdek anlamına gelen kelime yani)

Buyurun değerli arkadaşlar inceleyin fiber kabloyu, öğrenmiş olursunuz en azından:

Sayın konu sahibi hocam fiber kablo bu, içiniz rahat olsun.

Fiber değil. Lafımın arkasındayım araştırmayacağım. Teşekkürler.

Fiber değil. Lafımın arkasındayım araştırmayacağım. Teşekkürler.
Araştırmayacağım diyerek kalitenizi belli ettiniz zaten. Size değil de çevrenize acıdım şimdi, böyle biriyle haşır neşir olmak zorunda kalanlara sabır diliyorum.
Bir daha muhattap olmama dileğiyle. Rica ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı