TuruncuNet nasıl?

Rifo43

Kilopat
Yer
Kütahya, Dinar
Daha fazla  
Meslek
İKM
Arkadaşlar altyapı sorunundan ötürü TTNET bağlanamıyor. Bu yüzden de uydu ile kurulan bir internet afişi asmışlar apartmana onu gördüm. Sizce nasıl olur? Ping, donma vs. Kullanan arkadaşlar var mı? Bu konu hakkında bilgi verir misiniz? İsmi TuruncuNet, aylık 50 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk kez duyuyorum bu firmayı ancak bu tarz hizmet veren birçok firma mevcut. İnternetinizin çok hızlı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bütçenizi biraz daha yükseltip, Turkcell Superbox seçeneğine bakabilirsiniz. En son 10 Mbps sınırsız paket 99 TL olmuştu sanırım.

Kablosuz dış mekan cihazlarıyla evine interneti getiriyorlar. Ping yüksek oluyor. Çok fazla arıza ve kopma problemiyle karşılaşabilirsin. Bayiye olan uzaklığına göre yukarıdaki yazdığım değerler artıp azalabilir. Meseşa çok yakınsan ping dışında sorun yaşamazsın kolay kolay. Ücretleride uygundur.

Turkcell' i kurarsam oyunlarda ping olur mu peki?
Kütahya' da hisarı görsün yeter diyor adamlar benim evime de 10-15 km uzaklıkta bir tepe orası çanak kuruyorlarmış çatıya kafam baya karıştı. Alt yapı içinde kaç oldu dilekçe yazdığım gidip konuştuğum sorun aynı bina yeni yapıldı. İnternet olmadan da olmuyor.

Turkcell bir hat ile speedtest üzerinden evinizin içinden test yaparsanız, aşağı yukarı alacağınız ping değerleri belli olur.

Ben de aynı bu şekilde yerel bir uydunet firmasini kullandım 2 ay boyunca. Fıyatları uygun ama internet hızları ve ping değerleri sıkıntılı oluyor ortalama 8 mbps verebiliyorlar. Kurulum için çatıya küçük bir çanak kuruyorlar(ben bağlatırken ayrıca ücret almışlardı) ben kullanım boyunca teknik bir sıkıntı yaşamadım 1 2 defa kısa süreli kesintiler olmuştu sadece. Şu an altyapı geldi ve millenicom kullanıyorum. Ping sıkıntı olmayacaksa altyapı gelene kadar güzel bir çözüm oluyor

Aynen bana da aynısını söylediler 250TL filan ilk kurulum sonra aylık 50TL diye Turkcell' i kurduracağım sanırım çünkü bizim burada daha çok yeni ve çatıdan görmesi gereken yer baya bi uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…