Y Yunuselsaid Centipat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar bu iki mekanizma aynı mı? Aynı olmasa bile biri için aldığımız tuş diğerine uyar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2021
SeptimDynastiy Centipat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 65 Çözümler 1 29 Eylül 2021 #2 Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet
Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 29 Eylül 2021 #3 Membran klavye gibi duruyor sanki, foto baya kotu cunku.
Y Yunuselsaid Centipat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #4 221420 dedi: Membran klavye gibi duruyor sanki, foto baya kotu cunku. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam, fotoğraf kötü evet yapacak birşey yok site de bu resim var. SeptimDynastiy dedi: Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet Genişletmek için tıkla... Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım. SeptimDynastiy dedi: Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet Genişletmek için tıkla... Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım. SeptimDynastiy dedi: Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet Genişletmek için tıkla... Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım.
221420 dedi: Membran klavye gibi duruyor sanki, foto baya kotu cunku. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam, fotoğraf kötü evet yapacak birşey yok site de bu resim var. SeptimDynastiy dedi: Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet Genişletmek için tıkla... Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım. SeptimDynastiy dedi: Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet Genişletmek için tıkla... Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım. SeptimDynastiy dedi: Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet Genişletmek için tıkla... Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım.