Tuş mekanizmaları aynı mı?

Yunuselsaid

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki mekanizma aynı mı? Aynı olmasa bile biri için aldığımız tuş diğerine uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet

Membran klavye gibi duruyor sanki, foto baya kotu cunku.

Membran klavye gibi duruyor sanki, foto baya kotu cunku.
O nedir hocam, fotoğraf kötü evet yapacak birşey yok site de bu resim var.
Bazen uyuyor bazen uymuyor. Denemeden Net bir şey söylenebileceğini sanmıyorum. Daha iyi bilen birisi varsa yazıcaktır elbet
Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım.
Tanesi 90 lira yabancı site olduğu için iade olsa bile kargo masrafı çok fazla ne yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…