TUSAŞ'a terör saldırısı

Loyalty571

Hectopat
Gündemdeki konuların üstüne çok manidar bir olay. Allah sonumuzu hayretsin. TUSAŞ Ankara'da diye gitmemiştim. Ömrümüz varmış demek ki. İnşallah emellerine ulaşamazlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tuşaş-Tai tesislerinin hedef alınması tesadüf değildir sonuçta TAI bu ülkenin havacılık ve uzay alanında en önde şirketi. Tai Anka dan tut KAAN a, S70 üretim hatlarına kadar bizim gözbebiğimiz.

Kim üstlenir, ne amaçla yapılmış şuan kestiremiyorum ama birkaç güne belli olur diye düşünüyorum. Yani Tb-2, Akıncı gibi droneları üreten Baykar yerine veya FNSS, Otokar gibi özel şirketlerin yerine Tuşaş hedef alınması benim için daha çok terör örgütlerinin insiyatiflerinden ziyade büyük ülkelerin bir mesajı olabilme ihtimalini göz önüne getiriyor.

Kahramankazan da yaşıyorum, yakın uzak herkes mesaj attı patlama var diye. Bi görmediğimiz bu kalmıştı sanırım.

Uzun zamandır savunma sanayi ile içli dışlı birisi olarak söylüyorum, akıl alır gibi değil. Kaan gibi bir milli güvenlik meselesi bu kadar kolay sabote edilememeli. Umuyorum ki daha fazla mühendisimizi şehit vermeyiz.

Yine görmüş olduk ki Türkiye’de hiç bir başarı cezasız kalmıyor…

Bilgi edinebilirsiniz.
Buradan bilgi edinmek hatadır. Yarısı yalan yarısı şüphelidir.

Uzun zamandır savunma sanayi ile içli dışlı birisi olarak söylüyorum, akıl alır gibi değil. Kaan gibi bir milli güvenlik meselesi bu kadar kolay sabote edilememeli. Umuyorum ki daha fazla mühendisimizi şehit vermeyiz.

Hazmedemeyen o kadar çok insan var ki... Mutlu olanlar bile vardır. Yapılan her projeyi küçümseyip mühendislerimizi aşağılayan çok insan var.

1729695737837.png

Tai gibi aşama aşama korunan yer de böyle birşey olması da ilginç. Ön kapıdan girdilerse mühendislere ulaşamamışlardır diye düşünüyorum.

3 kişiler bir de böyle bir şey nasıl olabiliyor? Artık şaşırmıyorum bile, bir gün normal geçsin şu ülkede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı