Loyalty571
Hectopat
Gündemdeki konuların üstüne çok manidar bir olay. Allah sonumuzu hayretsin. TUSAŞ Ankara'da diye gitmemiştim. Ömrümüz varmış demek ki. İnşallah emellerine ulaşamazlar.
Buradan bilgi edinmek hatadır. Yarısı yalan yarısı şüphelidir.x.com
x.com
Bilgi edinebilirsiniz.
Hazmedemeyen o kadar çok insan var ki... Mutlu olanlar bile vardır. Yapılan her projeyi küçümseyip mühendislerimizi aşağılayan çok insan var.Uzun zamandır savunma sanayi ile içli dışlı birisi olarak söylüyorum, akıl alır gibi değil. Kaan gibi bir milli güvenlik meselesi bu kadar kolay sabote edilememeli. Umuyorum ki daha fazla mühendisimizi şehit vermeyiz.
Yine görmüş olduk ki Türkiye’de hiç bir başarı cezasız kalmıyor…
Tai gibi aşama aşama korunan yer de böyle birşey olması da ilginç. Ön kapıdan girdilerse mühendislere ulaşamamışlardır diye düşünüyorum.Uzun zamandır savunma sanayi ile içli dışlı birisi olarak söylüyorum, akıl alır gibi değil. Kaan gibi bir milli güvenlik meselesi bu kadar kolay sabote edilememeli. Umuyorum ki daha fazla mühendisimizi şehit vermeyiz.
Yine görmüş olduk ki Türkiye’de hiç bir başarı cezasız kalmıyor…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.