EymenŞener Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Mesela A'ya basınca dwex1 yazıyor deleteye basınca virgül koyuyor vb nasıl çözebilirim bu sorunu?
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.197 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 Kabloyu çıkarıp takmayı dene.
EymenŞener Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 ezuer dedi: Kabloyu çıkarıp takmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı
prime850 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 EymenŞener dedi: Mesela A'ya basınca dwex1 yazıyor deleteye basınca virgül koyuyor vb nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçenlerde aynısı oldu bende heryolu denedim yeni klavye almak zorunda kaldım.
EymenŞener dedi: Mesela A'ya basınca dwex1 yazıyor deleteye basınca virgül koyuyor vb nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Hocam daha geçenlerde aynısı oldu bende heryolu denedim yeni klavye almak zorunda kaldım.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #5 Hep mi böyle oluyor yoksa oyun oynarken alt-tab atınca falan mı oluyor?
S Sercan93 Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #6 EymenŞener dedi: Mesela A'ya basınca dwex1 yazıyor deleteye basınca virgül koyuyor vb nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Klavyenin yazılımı var mı? Varsa bir kontrol et ordan yoksa da sorun klavye ile alakalıdır
EymenŞener dedi: Mesela A'ya basınca dwex1 yazıyor deleteye basınca virgül koyuyor vb nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Klavyenin yazılımı var mı? Varsa bir kontrol et ordan yoksa da sorun klavye ile alakalıdır
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.305 Yer düzce 4 Aralık 2023 #7 Bilgisayardan klavyenizi kontrol edin.
KaanArsln Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #8 Belki olmaz ama benzer bir sorunu Win+space kullanarak çözmüştüm istersen bir dene hocam.
EymenŞener Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #9 14kero dedi: Hep mi böyle oluyor yoksa oyun oynarken alt-tab atınca falan mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Her zaman şifreyi bile sanal klavyeyle girdim prime850 dedi: Hocam daha geçenlerde aynısı oldu bende heryolu denedim yeni klavye almak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bir şey falan döktünüz. mü peki yoksa durduk yere mi oldu?
14kero dedi: Hep mi böyle oluyor yoksa oyun oynarken alt-tab atınca falan mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Her zaman şifreyi bile sanal klavyeyle girdim prime850 dedi: Hocam daha geçenlerde aynısı oldu bende heryolu denedim yeni klavye almak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Bir şey falan döktünüz. mü peki yoksa durduk yere mi oldu?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #10 EymenŞener dedi: Her zaman şifreyi bile sanal klavyeyle girdim Genişletmek için tıkla... O zaman yazılımsal bir problem olması zor, klavyede arıza olabilir. Allah yardım etsin.
EymenŞener dedi: Her zaman şifreyi bile sanal klavyeyle girdim Genişletmek için tıkla... O zaman yazılımsal bir problem olması zor, klavyede arıza olabilir. Allah yardım etsin.