FreeLooper Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Klavyeyi düzgünce temizledim, her şeyini yaptım. Şimdi tuşlar sağlam, sizce birkaç saat sonra tekrar aynı duruma gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
Klavyeyi düzgünce temizledim, her şeyini yaptım. Şimdi tuşlar sağlam, sizce birkaç saat sonra tekrar aynı duruma gelir mi?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Ağustos 2025 #2 Membrane klavye ise gelmeyebilir.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.173 Çözümler 40 Yer New York 23 Ağustos 2025 #3 Eğer pislikle alakalı ise gelmez.
FreeLooper Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #4 Andy deufresne dedi: Eğer pislikle alakalı ise gelmez. Genişletmek için tıkla... inşallah öyledir
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.297 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #5 Hocam açıklar mısınız biraz daha hiçbir şey anlamadım. FreeLooper dedi: Klavyeyi düzgünce temizledim, her şeyini yaptım. Şimdi tuşlar sağlam, sizce birkaç saat sonra tekrar aynı duruma gelir mi? Genişletmek için tıkla...
Hocam açıklar mısınız biraz daha hiçbir şey anlamadım. FreeLooper dedi: Klavyeyi düzgünce temizledim, her şeyini yaptım. Şimdi tuşlar sağlam, sizce birkaç saat sonra tekrar aynı duruma gelir mi? Genişletmek için tıkla...
FreeLooper Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 nedensevilmedik dedi: Hocam açıklar mısınız biraz daha hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tuşlar basmıyordu çıkarıp düzgünce temizledim klavyeyi,şuanda tuşlar güzel basıyor herşey sağlam diyorumki acaba birkaç saat sonra eskisi gibi olur mu tuşlar basmamaya başlar mı?
nedensevilmedik dedi: Hocam açıklar mısınız biraz daha hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tuşlar basmıyordu çıkarıp düzgünce temizledim klavyeyi,şuanda tuşlar güzel basıyor herşey sağlam diyorumki acaba birkaç saat sonra eskisi gibi olur mu tuşlar basmamaya başlar mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 24 Ağustos 2025 #7 Şu ana kadar bir sorun olmadıysa artık olması biraz zor.
FreeLooper Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: Şu ana kadar bir sorun olmadıysa artık olması biraz zor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. teşekkürler umarım olmaz.
Sakuya Izayoi dedi: Şu ana kadar bir sorun olmadıysa artık olması biraz zor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. teşekkürler umarım olmaz.