C cozz Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Merhaba, sadece "<" tuşuna bastığımda çalışmıyor ama Shift ile bastığımda ">" işareti yapıyor. Laptopun kendi klavyesi, harici klavye ve ekran klavyesinde denedim hepsinde aynı sorun var. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba, sadece "<" tuşuna bastığımda çalışmıyor ama Shift ile bastığımda ">" işareti yapıyor. Laptopun kendi klavyesi, harici klavye ve ekran klavyesinde denedim hepsinde aynı sorun var. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler şimdiden.
darkbird115 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Nereye yazıyorsun font la ilgili olabilir.
C cozz Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 darkbird115 dedi: Nereye yazıyorsun font la ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde çalışmıyordu ama çözdüm NVIDIA'nın ekran kaydı alma uygulamasında kısayol olarak eklenmiş. Orayı sıfırlayınca düzeldi.
darkbird115 dedi: Nereye yazıyorsun font la ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yerde çalışmıyordu ama çözdüm NVIDIA'nın ekran kaydı alma uygulamasında kısayol olarak eklenmiş. Orayı sıfırlayınca düzeldi.