D Drdree Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 Merhaba site kurmak istiyorum. Nasıl site kursam tutar fikir verebilir misiniz?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.797 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 21 Eylül 2023 #2 Drdree dedi: Merhaba site kurmak istiyorum. Nasıl site kursam tutar fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öyle bir fikrimiz olsa, biz yapardık zaten. Bir fikrim yok.
Drdree dedi: Merhaba site kurmak istiyorum. Nasıl site kursam tutar fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öyle bir fikrimiz olsa, biz yapardık zaten. Bir fikrim yok.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #3 Tutacak site fikri olan kişiler, siteyi yaparak para kazanmak yerine neden burada paylaşsın anlamadım Ayrıca fikir bulmak öyle kolay birşey de değil çünkü senin düştüğünü birçok kişi daha önce düşündü. Emin olabilirsin.
Tutacak site fikri olan kişiler, siteyi yaparak para kazanmak yerine neden burada paylaşsın anlamadım Ayrıca fikir bulmak öyle kolay birşey de değil çünkü senin düştüğünü birçok kişi daha önce düşündü. Emin olabilirsin.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #4 Drdree dedi: Merhaba site kurmak istiyorum. Nasıl site kursam tutar fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En önemlisi zaten fikir, kendin bulam lazım yoksa her zaman bir yerde eksik hissedersin.
Drdree dedi: Merhaba site kurmak istiyorum. Nasıl site kursam tutar fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... En önemlisi zaten fikir, kendin bulam lazım yoksa her zaman bir yerde eksik hissedersin.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 21 Eylül 2023 #5 Agam soruyu ne amaçla sordun? Site kuracak öneri olarak mı?
UygarTR Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hosting Sahibi 21 Eylül 2023 #6 Ben hosting de ismi 1-2 hafta uğramıştım bir de fikir daha zor bilgisayarlar ile alanın varsa hosting firması ya da yazılım da ilerleyebilirsin.
Ben hosting de ismi 1-2 hafta uğramıştım bir de fikir daha zor bilgisayarlar ile alanın varsa hosting firması ya da yazılım da ilerleyebilirsin.
Cetrion Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 21 Eylül 2023 #7 Erotic Shop ürünleri üzerine bir site ilgimi çekerdi mesela