Tutanak aldım sicilime işlenir mi?

Kohnuser

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okulda kıyafet yüzünden tutanak aldım ve bugün de dershanede bir çocuğun bana saldırması üzerine ikimizde tutanak aldık ve ifadelerimizi yazdık. Haklı taraf benim ve kanıtlandı sicilime işleyip veya ilerde iş bulamama gibi sıkıntılara neden olur mu?

Genelde çok ağır suçlarda siciline işler bunlar normal olarak kabul edilebilir (yüz kızartıcı suçlar).

Sizi bununla tehdit eden varsa dümdüz yalan olduğunu bilin. Bu tarz şeylerin sicil ve sabıka kaydıyla bir durumu yoktur. Genellikle çocukları korkutmak için böyle söylemler yaparlar.

Sizi bununla tehdit eden varsa dümdüz yalan olduğunu bilin. Bu tarz şeylerin sicil ve sabıka kaydıyla bir durumu yoktur. Genellikle çocukları korkutmak için böyle söylemler yaparlar.
% 100 katılıyorum. Bu yüzden ortaokulda gıkımı çıkaramazdım. Kaç kere tutanak tehditi ile ağladığımı biliyorum.
Bir şey olmaz korka lise sonda af edilir. Sonrası kolay. Ama sen yine de tekrarlamamaya çalış. Eğer forma yüzünden yakalandıysan duygu sömürüsü yapmayı dene bende işe yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…