Tutanak mı geldi?

Anlattıkların pek inandırıcı değil açıkçası
Müdür yardimcisi çok tuhaf ilginç biri bir tek bana değil daha önce bir çok kişiye saçma şeylerden tutanak tuttuğu oldu ve senarya uydursaydim İstiklal Marşından gittim demezdim.

Tabii canım, müdür bağıracak "yüzü var mı" diye, tüm okulda "yok" diyecek. Anladım hocam, iyiymiş

450 500 puanlık okullara gittiysen bilemem fakat meslek lisesi ya da düşük puanlı lisede okursan böyle olaylar illa görürsün hocalar genel olarak böyle oluyor çoğunlukla oradaki yoku da insanlar ciddi şekilde yok değil de dalgaya vurmuşlardır. Yani kısacası olağan bir durum yaşanabilir bir durum

Tutanağı boşver. Böyle müdür mü olurmuş. Git CİMER e şikâyet et beni rezil etti diye. Hakkında işlem başlatsın. Senin şikâyet ettiğini bilir ama korkma.

Ayrıca İstiklâl Marşı'ndan kaçman biraz ayıp olmuş, Artık iş işten geçti. Önüne bakman lazım.

Son düzenleme:
Adam sana zorbalık yapmış resmen şahit bulursan şikayetçi bile olursun bu adamdan, ailenle konuş bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…