P picopato Centipat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #11 yok daha 1. yi yedim oda okul elbisesini 1 gün giymediğim içindi wyrath77 dedi: 3. tutanaktan sonra uzaklaştırma yeniyor o uzaklaştırma yüzünden kalınıyor anlattım zaten. 3.'yü yapmamaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla...
yok daha 1. yi yedim oda okul elbisesini 1 gün giymediğim içindi wyrath77 dedi: 3. tutanaktan sonra uzaklaştırma yeniyor o uzaklaştırma yüzünden kalınıyor anlattım zaten. 3.'yü yapmamaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla...
wyrath77 Picopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #12 Burak_arsln dedi: Tutanak ve disiplin cezaları sınıf geçmenize engel değil bir üst sınıfa geçebilirsiniz, fakat ciddi disiplin cezalarında sicile işliyor diye biliyorum onun dışında sınıf tekrarı yapılacak durum yok. Genişletmek için tıkla... 4.' tutanak-disiplin yedikten sonra bu konuya döner misiniz
Burak_arsln dedi: Tutanak ve disiplin cezaları sınıf geçmenize engel değil bir üst sınıfa geçebilirsiniz, fakat ciddi disiplin cezalarında sicile işliyor diye biliyorum onun dışında sınıf tekrarı yapılacak durum yok. Genişletmek için tıkla... 4.' tutanak-disiplin yedikten sonra bu konuya döner misiniz
Burak_arsln Decapat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 14 15 Mayıs 2022 #13 Hocam hala okumaktayım ve çok şahit oldum ayrıca sırf disiplin cezasından kalan görmedim lakin uzaklaştırma yiyip 10 günü geçmedikçe picopato dedi: yok daha 1. yi yedim oda okul elbisesini 1 gün giymediğim içindi Genişletmek için tıkla... Bu arada (okula göre değişir) çoğu tutanak sene sonu işlenmiyor bile
Hocam hala okumaktayım ve çok şahit oldum ayrıca sırf disiplin cezasından kalan görmedim lakin uzaklaştırma yiyip 10 günü geçmedikçe picopato dedi: yok daha 1. yi yedim oda okul elbisesini 1 gün giymediğim içindi Genişletmek için tıkla... Bu arada (okula göre değişir) çoğu tutanak sene sonu işlenmiyor bile