P poyripan Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 Ben ortaokuldayım, serviste küfür mü ettik ayağa mi kalktik veya izledigimiz videodan mi bilmiyorum tutanak yiyeceksin dedi şoför. Ne yapmam gerek bilmiyorum, ne olur?
Ben ortaokuldayım, serviste küfür mü ettik ayağa mi kalktik veya izledigimiz videodan mi bilmiyorum tutanak yiyeceksin dedi şoför. Ne yapmam gerek bilmiyorum, ne olur?
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 23 Kasım 2023 #2 Ortaokulda 20 tutanağım vardı sadace velime SMS attılar.
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 Galiba hepsinin birleşimi yüzünden. Ortaokulda pek birşey olmaz diye düşünüyorum.
dark_night Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #4 Ailene söylenir büyük ihtimal. Adamı zor durumda bırakmayın siz de oturun koltuğunuza taşkınlık yapmayın
Ailene söylenir büyük ihtimal. Adamı zor durumda bırakmayın siz de oturun koltuğunuza taşkınlık yapmayın
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.494 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #5 bad life dedi: Ortaokulda 20 tutanağım vardı sadace velime SMS attılar. Genişletmek için tıkla... Bu gibi durumlarda ceza olarak okuldan atmak gerekir aslında. 20 tutanak yemeyi başaran birisinin bu davranışı keseceğini sanmam.
bad life dedi: Ortaokulda 20 tutanağım vardı sadace velime SMS attılar. Genişletmek için tıkla... Bu gibi durumlarda ceza olarak okuldan atmak gerekir aslında. 20 tutanak yemeyi başaran birisinin bu davranışı keseceğini sanmam.
N NECO0 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #6 Dostum herhangi bir şey olmaz, belki ailene haber verirler o kadar.
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 23 Kasım 2023 #7 balkann dedi: Bu gibi durumlarda ceza olarak okuldan atmak gerekir aslında. 20 tutanak yemeyi başaran birisinin bu davranışı keseceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Hoca sadece dersde konutğumuz için tutanak tutuyordular.Ve küfür kavga vs çok yoktu
balkann dedi: Bu gibi durumlarda ceza olarak okuldan atmak gerekir aslında. 20 tutanak yemeyi başaran birisinin bu davranışı keseceğini sanmam. Genişletmek için tıkla... Hoca sadece dersde konutğumuz için tutanak tutuyordular.Ve küfür kavga vs çok yoktu
P poyripan Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #8 dark_night dedi: Ailene söylenir büyük ihtimal. Adamı zor durumda bırakmayın siz de oturun koltuğunuza taşkınlık yapmayın Genişletmek için tıkla... Mantıklı bad life dedi: Ortaokulda 20 tutanağım vardı sadace velime SMS attılar. Genişletmek için tıkla... Yani doğrusun sicile falan işler mi?
dark_night dedi: Ailene söylenir büyük ihtimal. Adamı zor durumda bırakmayın siz de oturun koltuğunuza taşkınlık yapmayın Genişletmek için tıkla... Mantıklı bad life dedi: Ortaokulda 20 tutanağım vardı sadace velime SMS attılar. Genişletmek için tıkla... Yani doğrusun sicile falan işler mi?
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 23 Kasım 2023 #9 poyripan dedi: Mantıklı Yani doğrusun sicile falan işler mi? Genişletmek için tıkla... hayır hiç bir şekilde işlemez
poyripan dedi: Mantıklı Yani doğrusun sicile falan işler mi? Genişletmek için tıkla... hayır hiç bir şekilde işlemez
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #10 Bence adam sadece korkutmak için dedi. Hem yesen bile çok fayda etmez diye düşünüyorum