P poyripan Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #11 bad life dedi: hayır hiç bir şekilde işlemez Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. KargaReis27 dedi: Bence adam sadece korkutmak için dedi. Hem yesen bile çok fayda etmez diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yemin etti bu işten dönceğini sanmıyorum.
bad life dedi: hayır hiç bir şekilde işlemez Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. KargaReis27 dedi: Bence adam sadece korkutmak için dedi. Hem yesen bile çok fayda etmez diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yemin etti bu işten dönceğini sanmıyorum.
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #12 poyripan dedi: Tamam teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Yemin etti bu işten dönceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dönmezse dönmesin. Döndüreceği tek şey önündeki direksiyon olur. Çok da takma kankam
poyripan dedi: Tamam teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Yemin etti bu işten dönceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dönmezse dönmesin. Döndüreceği tek şey önündeki direksiyon olur. Çok da takma kankam