Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 Bir oyun geldi aklıma eskiden kalma. Şöyle ki; herkes birer tahmin yaparak oyunu devam ettirecek. (saçmalamak serbest ) Örneğin: Üye "a": Alttaki üye animeci. Üye "b": Tutmadı, alttaki üye rocker. Üye "c": Tuttu, alttaki üye aslında bir öğrenci. Vs. vb. diye gidecek. Eğlenceli olacağını düşündüm. Katılırsanız sevinirim. İzninizle ben başlatıyorum Alttaki üye her yerde aynı nicki kullanıyor.
Bir oyun geldi aklıma eskiden kalma. Şöyle ki; herkes birer tahmin yaparak oyunu devam ettirecek. (saçmalamak serbest ) Örneğin: Üye "a": Alttaki üye animeci. Üye "b": Tutmadı, alttaki üye rocker. Üye "c": Tuttu, alttaki üye aslında bir öğrenci. Vs. vb. diye gidecek. Eğlenceli olacağını düşündüm. Katılırsanız sevinirim. İzninizle ben başlatıyorum Alttaki üye her yerde aynı nicki kullanıyor.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Ocak 2021 #2 Alttaki üye TikTok kullanıyor. @Lux ultisi kullanan kedi hocam, Kızgın'a gerek yoktu yav
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 27 Ocak 2021 #3 Steve Rogers dedi: Alttaki üye TikTok kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı, alttaki konulara sistem özellikleriniz nedir deyip kaçıyor.
Steve Rogers dedi: Alttaki üye TikTok kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı, alttaki konulara sistem özellikleriniz nedir deyip kaçıyor.
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #4 Tutmadı alttaki üye bu foruma üye
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 27 Ocak 2021 #5 Bunun zaten devam eden bir konusu vardı diye hatırlıyorum. Yanılıyor muyum? Steve Rogers dedi: Alttaki üye TikTok kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Alttaki GTA oynadı.
Bunun zaten devam eden bir konusu vardı diye hatırlıyorum. Yanılıyor muyum? Steve Rogers dedi: Alttaki üye TikTok kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Alttaki GTA oynadı.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 27 Ocak 2021 #6 Gravax06 dedi: Tutmadı, alttaki konulara sistem özellikleriniz nedir deyip kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı. Alttaki üyenin fotoğrafında anime resmi var.
Gravax06 dedi: Tutmadı, alttaki konulara sistem özellikleriniz nedir deyip kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı. Alttaki üyenin fotoğrafında anime resmi var.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #7 Gravax06 dedi: Tutmadı, alttaki konulara sistem özellikleriniz nedir deyip kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Tuttu. Aşağıdaki mekanik klavye kullanıyor.
Gravax06 dedi: Tutmadı, alttaki konulara sistem özellikleriniz nedir deyip kaçıyor. Genişletmek için tıkla... Tuttu. Aşağıdaki mekanik klavye kullanıyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #8 Tutmadı. Aşağıdaki anime izliyor.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 27 Ocak 2021 #9 batuhan_n dedi: Tuttu. Aşağıdaki mekanik klavye kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı. Aşağıdaki X yaşındayım boyum X kadar olur mu diye soruyor.
batuhan_n dedi: Tuttu. Aşağıdaki mekanik klavye kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı. Aşağıdaki X yaşındayım boyum X kadar olur mu diye soruyor.
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #10 Sıra çok karıştı. Bu oyun olmadı, çok kötü oldu.