Y yiğitttt123 Picopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 17 yaşındayım fanatik Besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
17 yaşındayım fanatik Besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar?
5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 30 Ocak 2025 #2 Kimisi iyi diyecek, kimisi kötü diyecek. Ben takım tutmuyorum. Futbol benim için ayrı bir gezegendir.
Kimisi iyi diyecek, kimisi kötü diyecek. Ben takım tutmuyorum. Futbol benim için ayrı bir gezegendir.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 30 Ocak 2025 #3 yiğitttt123 dedi: 17 yaşındayım fanatik besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar? Genişletmek için tıkla... Keyif meselesi.
yiğitttt123 dedi: 17 yaşındayım fanatik besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar? Genişletmek için tıkla... Keyif meselesi.
MustafaMrc7 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 389 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 Atdan inip eşeğe binmek gibi
En0 Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 yiğitttt123 dedi: 17 yaşındayım fanatik Besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar? Genişletmek için tıkla... Fanatik adam yapmaz. Kendine gel küçük çocuk değilsin. Öyle bir şey olabilir mi sence?
yiğitttt123 dedi: 17 yaşındayım fanatik Besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar? Genişletmek için tıkla... Fanatik adam yapmaz. Kendine gel küçük çocuk değilsin. Öyle bir şey olabilir mi sence?
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 30 Ocak 2025 #6 Hiçbir şey değişmez sadece fanatik arkadaşlarınız varsa ağır dalga geçilebilirsiniz.
batuh3n Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 yiğitttt123 dedi: 17 yaşındayım fanatik besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar? Genişletmek için tıkla... Halk dilinde "olum erkek adam takım değiştirirmi lan erkek adam dediğin çocukluk takımını tutar" karşılaşabilirsin
yiğitttt123 dedi: 17 yaşındayım fanatik besıktas'lıydım üç ay önce karar alıp ömür boyu Galatasaray'lı olmaya karar verdim sizce nasıl bir karar? Genişletmek için tıkla... Halk dilinde "olum erkek adam takım değiştirirmi lan erkek adam dediğin çocukluk takımını tutar" karşılaşabilirsin
Y yiğitttt123 Picopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #8 En0 dedi: Fanatik adam yapmaz. Kendine gel küçük çocuk değilsin. Öyle bir şey olabilir mi sence? Genişletmek için tıkla... Bu arada beşiktaş marşı falan hep aklıma geliyor takıma özlem duyuyorum ben beşiktaşsız yapamam galiba kanımda var gibi beşiktaslılık 564803 dedi: Kimisi iyi diyecek, kimisi kötü diyecek. Ben takım tutmuyorum. Futbol benim için ayrı bir gezegendir. Genişletmek için tıkla... Knk yok ya yapamam gibi ben beşiktaş marşı aklıma geliyor özlem duyuyorum bir yıl bile dayanamam kanımda var Beşiktaşlılık NinimuRarei dedi: Hiçbir şey değişmez sadece fanatik arkadaşlarınız varsa ağır dalga geçilebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vazgectim bugünzaten beşiktastan vazgeçemem Son düzenleme: 31 Ocak 2025
En0 dedi: Fanatik adam yapmaz. Kendine gel küçük çocuk değilsin. Öyle bir şey olabilir mi sence? Genişletmek için tıkla... Bu arada beşiktaş marşı falan hep aklıma geliyor takıma özlem duyuyorum ben beşiktaşsız yapamam galiba kanımda var gibi beşiktaslılık 564803 dedi: Kimisi iyi diyecek, kimisi kötü diyecek. Ben takım tutmuyorum. Futbol benim için ayrı bir gezegendir. Genişletmek için tıkla... Knk yok ya yapamam gibi ben beşiktaş marşı aklıma geliyor özlem duyuyorum bir yıl bile dayanamam kanımda var Beşiktaşlılık NinimuRarei dedi: Hiçbir şey değişmez sadece fanatik arkadaşlarınız varsa ağır dalga geçilebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vazgectim bugünzaten beşiktastan vazgeçemem