L Levanter Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 47 17 Temmuz 2023 #31 @Stereo.Luigi99 Bu durumda ya troll ya da gerçekten yiyor. Ne desem bilemedim.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 17 Temmuz 2023 #32 Levanter dedi: Bu durumda ya troll ya da gerçekten yiyor. Ne desem bilemedim. Genişletmek için tıkla... Troll bir konuya benzemiyor. Bu kadar midesiz insanlar var tabii.
Levanter dedi: Bu durumda ya troll ya da gerçekten yiyor. Ne desem bilemedim. Genişletmek için tıkla... Troll bir konuya benzemiyor. Bu kadar midesiz insanlar var tabii.
Dead Girl Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 960 Yer İzmir/Buca Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2023 #33 Levanter dedi: @Stereo.Luigi99 bu durumda ya troll ya da gerçekten yiyor. Ne desem bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ceza yediğim için cevap veremedim. Gerçekten tuz çok yiyorum. Arada makarnaya bile tuz ekliyorum. Sanki ketçap, mayonez döküyormuş gibi. Levanter dedi: Tuz yemek nasıl oluyor anlamadım ama kastedilen yemeği tuzlu yemekse, fazla tuz kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil zevkine.
Levanter dedi: @Stereo.Luigi99 bu durumda ya troll ya da gerçekten yiyor. Ne desem bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ceza yediğim için cevap veremedim. Gerçekten tuz çok yiyorum. Arada makarnaya bile tuz ekliyorum. Sanki ketçap, mayonez döküyormuş gibi. Levanter dedi: Tuz yemek nasıl oluyor anlamadım ama kastedilen yemeği tuzlu yemekse, fazla tuz kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil zevkine.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #34 Yemekten yemeğe değişir, ama tuz koyarım biraz. Mesela patates ve makarna tuzlu güzel oluyor. Tabii sizin kadar çok değil, anca 1-2 gram.
Yemekten yemeğe değişir, ama tuz koyarım biraz. Mesela patates ve makarna tuzlu güzel oluyor. Tabii sizin kadar çok değil, anca 1-2 gram.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 17 Temmuz 2023 #35 Dead Girl dedi: Bir kavanoz tuz yiyebilirim. Genişletmek için tıkla... 40 yaşında böbrek yetmezliği sebebiyle ölme challenge.
Dead Girl dedi: Bir kavanoz tuz yiyebilirim. Genişletmek için tıkla... 40 yaşında böbrek yetmezliği sebebiyle ölme challenge.
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 17 Temmuz 2023 #36 Ne kadar garip insanlar var Allah aşkına ya.
Dead Girl Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 960 Yer İzmir/Buca Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2023 #37 EVANESCENCE dedi: 40 yaşında böbrek yetmezliği sebebiyle ölme challenge. Genişletmek için tıkla... 13 yaşına girerken bile ölebilirim. (3 ay sonra.)
EVANESCENCE dedi: 40 yaşında böbrek yetmezliği sebebiyle ölme challenge. Genişletmek için tıkla... 13 yaşına girerken bile ölebilirim. (3 ay sonra.)
TheZed Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 155 17 Temmuz 2023 #38 Arkadaş ilgi çekmeye çalışıyor ciddiye almayın.
Dead Girl Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 960 Yer İzmir/Buca Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2023 #39 TheZed dedi: Arkadaş ilgi çekmeye çalışıyor ciddiye almayın. Genişletmek için tıkla... Hayır , gerçekten böyleyim.
TheZed dedi: Arkadaş ilgi çekmeye çalışıyor ciddiye almayın. Genişletmek için tıkla... Hayır , gerçekten böyleyim.
TheZed Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 155 17 Temmuz 2023 #40 Dead Girl dedi: Hayır , gerçekten böyleyim. Genişletmek için tıkla... Şimdi senin 1 kavanoz tuz yediğine inanmamızımı istiyorsun.
Dead Girl dedi: Hayır , gerçekten böyleyim. Genişletmek için tıkla... Şimdi senin 1 kavanoz tuz yediğine inanmamızımı istiyorsun.