TheZed Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 155 17 Temmuz 2023 #51 Dead Girl dedi: Size inandırmak zorunda değilim. Genişletmek için tıkla... O zaman saçma sapan konular açıp milleti trollemeyi bırakabilirsin. 1 kavanoz tuz yersen olabilecekleri tahmin bile edemiyorum.
Dead Girl dedi: Size inandırmak zorunda değilim. Genişletmek için tıkla... O zaman saçma sapan konular açıp milleti trollemeyi bırakabilirsin. 1 kavanoz tuz yersen olabilecekleri tahmin bile edemiyorum.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 18 Temmuz 2023 #52 Dead Girl dedi: Bir kavanoz tuz yiyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dead Girl dedi: Bir kavanoz tuz yiyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 18 Temmuz 2023 #53 Şu anda gözüme batmıyorsun çok fazla ancak devam edersen sonun EkmekArasıRam olacak gibime geliyor. Şu troll ve saçma konuları sal artık lütfen. Not: 1 kavanoz tuzu kamera açıp gözümün önünde yersen 2000TL anında veriyorum.
Şu anda gözüme batmıyorsun çok fazla ancak devam edersen sonun EkmekArasıRam olacak gibime geliyor. Şu troll ve saçma konuları sal artık lütfen. Not: 1 kavanoz tuzu kamera açıp gözümün önünde yersen 2000TL anında veriyorum.