TV box için Media Player önerisi

• Konuyu başlatan Silco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.916
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba aslında Play Store Nova Player indrmiştim işimi hallediyordu alt yazı seçimi dil seçimi olsun oldukça kullanışlı bir oynatıcıydı. Son 1 haftadır çalışmıyor Play Store indirdiğim VLC Player çalışmadı. Player önerisi olan varsa önerilere açığım.

Bütçeniz uygunsa bunu alabilirsiniz. Ben kendim kullanıyorum bir hatasını görmedim, Google Widevine L1 lisansı yok ancak Rec TV gibi uygulamaları direkt ana menüye ekleyebiliyorsun. Donma kasma yaşanmıyor cihazda. Kendi uygulama mağazası var oradan da yükleme yapılabiliyor ve ek olarak 1 yıllık dizi ve filmlerin ve normal TV'nin olduğu Free IPTV var. Aldıktan sonra Hiremco WhatsApp hattından bildirince açıyorlar.

Bütçeniz uygunsa bunu alabilirsiniz. Ben kendim kullanıyorum bir hatasını görmedim, Google Widevine L1 lisansı yok ancak rec TV gibi uygulamaları direkt ana menüye ekleyebiliyorsun. Donma kasma yaşanmıyor cihazda. Kendi uygulama mağazası var oradan da yükleme yapılabiliyor ve ek olarak 1 yıllık dizi ve filmlerin ve normal TV'nin olduğu Free IPTV var. Aldıktan sonra hiremco WhatsApp hattından bildirince açıyorlar.

TV box olarak Nokia streaming box 8010 kullanıyorum ben uygulama önerisi istemiştim.

TV box olarak Nokia streaming box 8010 kullanıyorum ben uygulama önerisi istemiştim.

Media Player yazınca başlıkta yanlış anlamışım hocam. Media Player olarak Cloudstream öneribilirim, YouTube'da biraz araştırırsanız bir eklentiyle forum gereği söyleyemedigim malum web sitelerinden akış alıp indirebilirsiniz. İyi forumlar.

Media Player yazınca başlıkta yanlış anlamışım hocam. Media Player olarak Cloudstream öneribilirim, YouTube'da biraz araştırırsanız bir eklentiyle forum gereği söyleyemedigim malum web sitelerinden akış alıp indirebilirsiniz. İyi Sosyaller.

Attığınız siteden APK indireyim teşekkür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı