TV+'da hangi diziler var?

MehmetYalcin

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben TV+ abone olmayı düşünüyorum da aklımda tek bir soru var. İçinde hangi filmler var? Biraz araştırdım düzgün bir bilgiye ulaşamadım.

Araştırdığım zaman şöyle bir şey okudum "TV Plus'ta bazı içerikleri izlemeniz için satın almanız gerek" ben de şaşırdım zaten abone oluyoruz aylık ödeme yapıyoruz bir de bazı diziler için satın almamız mı gerek? Bunun cevabını biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. TV+ veya Tivibu buralardan dizi veya film izlenmez. Paranız ile rezil olursunuz. Dizi konusun da çok limitli diye biliyorum. Disney Netflix vb platformlar daha uygun. Film konusun da çok büyük kütüphanelere sahipler.

İlk kullandığım zaman çok heveslenmiştim sayısız film vardı. Biraz izlemeye başlayınca ağır derecede sansür gördüm. Sonra bir Türk filminin 20-30dk sının kesildiğini de görünce saldım. Düşünün izleyeceğiniz film normal de 1:40 saat ise Tivibu da 1:10 olabiliyor. Yabancı dizi dublajları küfürleri sadece "lanet olsun adamım" klişesi üstünde.

Yani sinema keyfinde blur'lu sahneler gırla. Sigaraya dahi sansür atılmış. Ve bu hizmet paralı bir hizmet...

Ben şimdi 7 günlük deneme üyeliği ile kullanıyorum. İçeriğe hakim değilim.
Genelde gizem ve dram konulu epey dizi var.
Türkiye'de sadece TV+ ile izlenen 56 dizi var. Onlardan mümkün olduğunca izleyip bırakacağım büyük ihtimalle.
Sinema, dizi, belgesel, çocuk kanalları ve Ssport kanalı ile aylık 29.90 TL'ye değebilir aslında ama Babylon Berlin dışında parlak bir içerik göremedim henüz. TOD uygulaması ile daha uygunfiyata benzer içeriklere uulaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı