Sitede yeniyim,
İyi bayramlar ve iyi akşamlar herkese.
Evdeki LED TV ve tüplü TV'lerin, görüntü aktarmasına yarayan hangi markasını almalıyım.
Telefon: Honor 9 Lite ve Lenovo K6 Lite.
LED için önerebilirim fakat tüplü için biraz zor... Kablosuz görüntü aktarım cihazları veya Android box cihazlar bağlantı için HDMI gerektiriyor çoğunlukla.
Bağlantı için örnek cihazı bırakıyorum.
# teşekkür ederim. Led tv için bu markayı alacağım (sizin tavsiyeniz üzerine). Ama sinyal kablosu yok olarak gördüm. Tv nin arkasına takıldığından sinyal düşer diyerek öne bir sinyal verici uzantı görmüştüm sanırım. Sonuçta marka olarak bunu tavsiye ediyorsunuz olarak değerlendirdim.
# tüplü tv için de avi üçlü kablo filan takılıyor, oradan hdmi kutulu bir cihaz vs.. sayesinde yapıyorlar olarak görüm youtube' de. tüplü için de yön verebilirseniz sevinirim hocam. Sizin de vaktinizi alıyorum ama hakkınızı helal edin.
Bunun için HDMI to rca denilen çeviriciyi kullanmanız işe yarayabilir çözünürlük kurtarır ise çalışacaktır... Ne zahmeti hocam sorunlarınızın çözülmesi önemli olan.
Hdmı To Rca Av/cvbs Adaptör Hd 1080p Mini Hdmı2av Video Converter 44,90 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Di̇ğer Adaptör & Çevirici fiyatı Bilgisayar kategorisinde.