TV+ tarzı öneriler

Bugxibunny

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Benim eylülde düğünüm var doğal olarak da yeni bir ev kurdum ve TV vs aldım fakat uydu kalitesi kötü olduğundan bütün kanallar karman çorman ve görüntü kaliteleri de düşük evime TV+.Digitürk vs. tarzın da şeyler bakıyorum önerileriniz nelerdir? Hem film kanalları vs olsun ama aynı zamanda günlük kanallar da olsun kanal D TRT ATV vs gibi tarzında bir şey bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer android tv ile kullanacaksan, mi box vb

"Tv+" son güncellemeyle birlikte yayın akışı güncellemiyor.Sadece uygulamaya ilk girdiğinde güncel gözüküyor.Discovery science kanalını kaldırdılar.Yıllık 400lira gibi absürt bir fiyata çıkardılar.Rakipleri yıllık 200 bandında .

Tod tv ve Tivibu go'da menüler ve geçişler inanılmaz yavaş sürekli kasmalar yaşarsın.

Dsmartgo bana göre şu an en iyisi,yıllık 200lira.Menüler geçişler akıcı,uygulama stabil çalışıyor.

Blutv yayını geri sardırma tam bir işkence 10sn geri sardıracakken bir anda 1-2 saat geriye sardırıyor.Diğerlerine ek olarak discovery id kanalı mevcut

Hepsini kullanmış ve bir çoğunu aktif olarak kullanan biri olarak kullanıcı deneyimlerim bu şekilde

Eğer Android TV ile kullanacaksan, Mi Box vb.

"TV+" son güncellemeyle birlikte yayın akışı güncellemiyor. Sadece uygulamaya ilk girdiğinde güncel gözüküyor. Discovery science kanalını kaldırdılar. Yıllık 400lira gibi absürt bir fiyata çıkardılar. Rakipleri yıllık 200 bandında.

Tod TV ve Tivibu GO'da menüler ve geçişler inanılmaz yavaş sürekli kasmalar yaşarsın.

Dsmartgo bana göre şu an en iyisi, yıllık 200lira. Menüler geçişler akıcı, uygulama stabil çalışıyor.

BluTV yayını geri sardırma tam bir işkence 10sn geri sardıracakken bir anda 1-2 saat geriye sardırıyor. Diğerlerine ek olarak Discovery ID kanalı mevcut.

Hepsini kullanmış ve birçoğunu aktif olarak kullanan biri olarak kullanıcı deneyimlerim bu şekilde.

Yani fark etmez box ya da Android Samsung almıştım TV'yi zaten bu saydıklarının arasında D-Smart GO mu önerirsin bu da uygulama Mi Box mu?

Güncelleme gelmedikçe tod tv ve tivibu go'yu direkt rafa kaldırmanı öneririm pişman eder.

BluTv yıllık 480 lira ve Sadece yerel kanallarda geri sardırma var.Geri sardırmaya bastığın an 2-3 saat geri atıyor öyle yavaş yavaş sardıramıyorsun.Bu yüzden pişman eder.

Tv+ yıllık 400lira,bütün kanallarda 24saat geri sardırma mevcut ve gayet iyi.Aynı anda 5 ekrana kadar izlenebiliyor.Eksi yönleri fiyat,yayın akışı güncelleme sorunu,Discovery science kanalını kaldırmış olmaları.

Son olarak Dsmart Go kalıyor,fiyat performans olarak bana göre şu an en iyisi.3 güne kadar geri sardırabiliyorsun 100 Saat kayıt alabiliyorsun.Aynı anda 2 ekran izleyebiliyor.

Tv+ veya D-smart Go bu ikisini araştırıp tercihini yapmanı tavsiye ederim diğer platformların eksi yönü çok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı