Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #1 Selamün aleyküm. Ses sistemi almaya karar verdim bass severim tizde kötü olursa olmaz, kaliteli bir ses sistemi almak istiyorum arada bilgisayara arada TV'ye bağlayacağım önerileriniz nelerdir?
Selamün aleyküm. Ses sistemi almaya karar verdim bass severim tizde kötü olursa olmaz, kaliteli bir ses sistemi almak istiyorum arada bilgisayara arada TV'ye bağlayacağım önerileriniz nelerdir?
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #2 Kanka Samsung'a paranın yettiği son modeli al. Baktın beğenmedin LG'de alabilirsin. Ama Samsung şık duruyor. JBL'de alabilirsin. Benin tercihim JBL ama. Burkil06 dedi: Kanka samsunga paranın yettiği son modeli al. Baktın beğenmedin LG'de alabilirsin. Ama Samsung şık duruyor. JBL'de alabilirsin. Benin tercihim JBL ama. Genişletmek için tıkla... LG'nin bassı çok fazla bu arada bende 1000 wattlık ses sistemi var açarsan çok bassı var. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2024
Kanka Samsung'a paranın yettiği son modeli al. Baktın beğenmedin LG'de alabilirsin. Ama Samsung şık duruyor. JBL'de alabilirsin. Benin tercihim JBL ama. Burkil06 dedi: Kanka samsunga paranın yettiği son modeli al. Baktın beğenmedin LG'de alabilirsin. Ama Samsung şık duruyor. JBL'de alabilirsin. Benin tercihim JBL ama. Genişletmek için tıkla... LG'nin bassı çok fazla bu arada bende 1000 wattlık ses sistemi var açarsan çok bassı var.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #3 JBL bence ses olarak en iyisi, JBL öneririm.
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #4 Burkil06 dedi: Kanka Samsung'a paranın yettiği son modeli al. Baktın beğenmedin LG'de alabilirsin. Ama Samsung şık duruyor. JBL'de alabilirsin. Benin tercihim JBL ama. LG'nin bassı çok fazla bu arada bende 1000 wattlık ses sistemi var açarsan çok bassı var. Genişletmek için tıkla... Model ne?
Burkil06 dedi: Kanka Samsung'a paranın yettiği son modeli al. Baktın beğenmedin LG'de alabilirsin. Ama Samsung şık duruyor. JBL'de alabilirsin. Benin tercihim JBL ama. LG'nin bassı çok fazla bu arada bende 1000 wattlık ses sistemi var açarsan çok bassı var. Genişletmek için tıkla... Model ne?
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #5 Mikest dedi: Model ne? Genişletmek için tıkla... Lg dvd receiver ht 904 ama eski hocam satılmıyor.Ben size jbl öneriyorum ama bütçe gerek.
Mikest dedi: Model ne? Genişletmek için tıkla... Lg dvd receiver ht 904 ama eski hocam satılmıyor.Ben size jbl öneriyorum ama bütçe gerek.
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 565 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #6 Burkil06 dedi: Lg dvd receiver ht 904 ama eski hocam satılmıyor.Ben size jbl öneriyorum ama bütçe gerek. Genişletmek için tıkla... Jbl in ses sistemi varmı hocam ilk defa duydum ? Burkil06 dedi: Lg dvd receiver ht 904 ama eski hocam satılmıyor.Ben size jbl öneriyorum ama bütçe gerek. Genişletmek için tıkla... Bide hocam baktımda bu modele büyük kolonlar var ben arada bilgisayarada bağlıcam için sıkıntı olur
Burkil06 dedi: Lg dvd receiver ht 904 ama eski hocam satılmıyor.Ben size jbl öneriyorum ama bütçe gerek. Genişletmek için tıkla... Jbl in ses sistemi varmı hocam ilk defa duydum ? Burkil06 dedi: Lg dvd receiver ht 904 ama eski hocam satılmıyor.Ben size jbl öneriyorum ama bütçe gerek. Genişletmek için tıkla... Bide hocam baktımda bu modele büyük kolonlar var ben arada bilgisayarada bağlıcam için sıkıntı olur
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #7 Mikest dedi: Jbl in ses sistemi varmı hocam ilk defa duydum ? Bide hocam baktımda bu modele büyük kolonlar var ben arada bilgisayarada bağlıcam için sıkıntı olur Genişletmek için tıkla... 12 yıllık sistem Ayrıca jblin barları,ses sistemleri var.
Mikest dedi: Jbl in ses sistemi varmı hocam ilk defa duydum ? Bide hocam baktımda bu modele büyük kolonlar var ben arada bilgisayarada bağlıcam için sıkıntı olur Genişletmek için tıkla... 12 yıllık sistem Ayrıca jblin barları,ses sistemleri var.