En ucuz Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box özelliklerini incele, 1.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
1080P Olanı kullanıyorum uzun zamandır, tavsiye ederim.
Apple Tv dışındakiler yalan. Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum Xiaomi Mi Box 4K kullanan arkadaşlarım bile dayanamadı Apple a döndü çünkü gram kasma yok donma yok hep sorunsuz.
Hocam ben Google chromecast aldım yarın geliyor şu an uygun bence fiyatı deneyimi aktarırım yarın. Tavsiyem lisanslı ürünlere bakmanız ileride özellikle Netflix sıkıntısı yaşamamak için.
Apple Tv dışındakiler yalan. Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum Xiaomi Mi Box 4K kullanan arkadaşlarım bile dayanamadı Apple a döndü çünkü gram kasma yok donma yok hep sorunsuz.
Apple TV dışındakiler yalan. Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum Xiaomi Mi Box 4K kullanan arkadaşlarım bile dayanamadı Apple'a döndü çünkü gram kasma yok donma yok hep sorunsuz.
En ucuz Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box özelliklerini incele, 1.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
1080p olanı kullanıyorum uzun zamandır, tavsiye ederim.
Hangisi mantıklı onu bilemem hocam kullanmadım bende 1080p olanı var, Stick olanın 4k modeli sanırım yeni çıktı ben aldığım zamanlarda 1080p destekliyordu zaten kullandığım TV 1080P olduğu için 4K tv box alma gereği duymamıştım. Daha güncel ise alınır bana şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı.