TV'de DisplayPort girişi yok ne yapılmalı?

Ertunçcc

Femtopat
Televizyon 4K QLED var fakat DisplayPort girişi yok. Bilgisayarda ise DisplayPort girişi var. Benim şimdi bilgisayardan TV'ye DisplayPort aktarım yapabilir miyim? Bu durum tam olarak nedir yardımcı olur musun uz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah
Bundan alırsanız bağlayabilirsiniz.
Yani televizyonumda displayport varmış gibi yararlanmak istiyorum bunun için dönüştürücü tv nin hdm sinemi dönüştürüp takayım yoksa ekran kartınamı takmam lazım dönüştürücüyü?

Hocam, dönüştürücüyü kullanmanıza gerek yok. TV'ler monitör gibi yazılım desteği sunmaz. HDMI ile bağlayın. Fark oluşmaz. Çoğu TV 50-60 Hz'dir. 100 Hz modeller gelmeye başladı. Fakat Sync teknolojisini desteklemezler.

Tv nin kendi pikseli 3840x2160 bilgisayarı 1920 * 1080 Yaptığımda görüntü çok kötü oluyor bu oyunlarada yansıyor. Böyle olunca bende ekran kartından oyunları 3840 *2 160 yapmam gerekiyor bu seferde fps düşüyor hocam
Not olarak ta tv min markası qled 55 ekran samsung.

TV'nin kendi pikseli 3840X2160 bilgisayarı 1920 * 1080 yaptığımda görüntü çok kötü olur ne yapmam gerekiyor hocam.

Hocam, endişelenmeyin kötü olmaz. Ben 4K TV'de Xbox One kullanıyorum. Kötü görüntü falan yok. HDMI ile çözünürlüğü yükseltebilirsiniz. Fakat ekran kartı güçlü değilse oyunlarda kaşar. Başka bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı