Öncelikle hepinize merhabalar! Arkadaşlar kasamı alalı daha 1 ay olmadı. İlk aldığım zaman TV'ye bağlıyordum (yaklaşık 5 gün kullandım). Şu anda ise monitöre (60 HZ - 1ms) bağlıyorum. İkisinin CS GO'da (aynı ayarlar kullanıldı) aldığı FPS değerleri verilecek olursa; TV 300 FPS (en az 300, en fazla 350), monitörüm ise sabit bir değere ulaşamıyor ve 300 değerine zor ulaşıyor. Sıklıkla 170-180 FPS değerlerine düştüğü oluyor. Ama genellikle 220-250 FPS arasında oluyor.
Kasamın özellikleri şunlardır:
Bilgisayarla daha yeni uğraşmaya başladığım için darboğaz vs. kavramlardan pek anlamıyorum. O yüzden açıkca anlatabilirseniz yapacağım şeyleri çok memnum olurum. Daha yeni katıldım kuralları okudum lakin bir hata yaptıysam kusura bakmayın. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Kasamın özellikleri şunlardır:
- Intel Core i5 9400F Socket 1151 9. Nesil
- Rampage Azor 4x120mm Fanlı 600W Gaming Kasa
- WD 500GB Blue SATA 3.0 (560 MB Okuma / 530 MB Yazma) SSD
- ASUS GeForce Dual RTX 2060 Evo 6 GB GDDR6 192Bit DX12 NVIDIA Ekran Kartı
- ASUS Prime B365M-K Intel Socket 8.-9. Nesil 1151 DDR4 2660MHz
- Kingston 16 GB (2x8GB) HyperX Fury Black DDR RAM
Bilgisayarla daha yeni uğraşmaya başladığım için darboğaz vs. kavramlardan pek anlamıyorum. O yüzden açıkca anlatabilirseniz yapacağım şeyleri çok memnum olurum. Daha yeni katıldım kuralları okudum lakin bir hata yaptıysam kusura bakmayın. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.