EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.239 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Görsellerde olduğu gibi. Normalde neyse onu gösteriyordu bugün açtım baktım renkler ters dönmüş. Bir arıza mı yoksa bir ayarı var mıdır? Samsung LCD TV. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-12-27 at 22.25.23.jpeg 113,3 KB · Görüntüleme: 102 WhatsApp Image 2022-12-27 at 22.25.32.jpeg 189,5 KB · Görüntüleme: 100 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2022
Görsellerde olduğu gibi. Normalde neyse onu gösteriyordu bugün açtım baktım renkler ters dönmüş. Bir arıza mı yoksa bir ayarı var mıdır? Samsung LCD TV.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 EdoMinato dedi: Görsellerde olduğu gibi. Normalde neyse onu gösteriyordu bugün açtım baktım renkler ters dönmüş. Bir arıza mı yoksa bir ayarı var mıdır? Samsung LCD TV. Genişletmek için tıkla... Cihazınızda 'renkleri ters çevir (deneysel)' tarzı bir ayar var mı?
EdoMinato dedi: Görsellerde olduğu gibi. Normalde neyse onu gösteriyordu bugün açtım baktım renkler ters dönmüş. Bir arıza mı yoksa bir ayarı var mıdır? Samsung LCD TV. Genişletmek için tıkla... Cihazınızda 'renkleri ters çevir (deneysel)' tarzı bir ayar var mı?
emrullah inan Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 eski modellerde arkadaki kablolar oynayınca böyle olurdu ama bu eski model değil arkada kablosu yok galiba varsa bi bak istersen
eski modellerde arkadaki kablolar oynayınca böyle olurdu ama bu eski model değil arkada kablosu yok galiba varsa bi bak istersen
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 27 Aralık 2022 #4 EdoMinato dedi: Görsellerde olduğu gibi. Normalde neyse onu gösteriyordu bugün açtım baktım renkler ters dönmüş. Bir arıza mı yoksa bir ayarı var mıdır? Samsung LCD TV. Genişletmek için tıkla... Dostum parallax effect yazıyor. Sanırım o yüzden.
EdoMinato dedi: Görsellerde olduğu gibi. Normalde neyse onu gösteriyordu bugün açtım baktım renkler ters dönmüş. Bir arıza mı yoksa bir ayarı var mıdır? Samsung LCD TV. Genişletmek için tıkla... Dostum parallax effect yazıyor. Sanırım o yüzden.
Sabura48 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1.317 Çözümler 3 27 Aralık 2022 #5 Fabrika ayarlarına dönün hocam
boran40 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 330 Çözümler 2 27 Aralık 2022 #6 Renk ayarlarına bakın olmazsa fabrika ayarlarına döndürün.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.239 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #7 emrullah inan dedi: eski modellerde arkadaki kablolar oynayınca böyle olurdu ama bu eski model değil arkada kablosu yok galiba varsa bi bak istersen Genişletmek için tıkla... eski bir model. 10 seneyi devirdi. Taylan Dinler dedi: Dostum parallax effect yazıyor. Sanırım o yüzden. Genişletmek için tıkla... alakası yok hocam. dün tv normaldi bugün renkleri ters döndü. boran40 dedi: Renk ayarlarına bakın olmazsa fabrika ayarlarına döndürün. Genişletmek için tıkla... kumandası bozuk. yandaki düğmeler ile deneyeceğim.
emrullah inan dedi: eski modellerde arkadaki kablolar oynayınca böyle olurdu ama bu eski model değil arkada kablosu yok galiba varsa bi bak istersen Genişletmek için tıkla... eski bir model. 10 seneyi devirdi. Taylan Dinler dedi: Dostum parallax effect yazıyor. Sanırım o yüzden. Genişletmek için tıkla... alakası yok hocam. dün tv normaldi bugün renkleri ters döndü. boran40 dedi: Renk ayarlarına bakın olmazsa fabrika ayarlarına döndürün. Genişletmek için tıkla... kumandası bozuk. yandaki düğmeler ile deneyeceğim.
emrullah inan Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #8 EdoMinato dedi: eski bir model. 10 seneyi devirdi. alakası yok hocam. dün tv normaldi bugün renkleri ters döndü. kumandası bozuk. yandaki düğmeler ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... dediğim kablo uydu kablosu eğer uydulu ise arkasındaki uydu kablosundan olabilir bizde eskiden hep olurdu
EdoMinato dedi: eski bir model. 10 seneyi devirdi. alakası yok hocam. dün tv normaldi bugün renkleri ters döndü. kumandası bozuk. yandaki düğmeler ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... dediğim kablo uydu kablosu eğer uydulu ise arkasındaki uydu kablosundan olabilir bizde eskiden hep olurdu
Sabura48 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1.317 Çözümler 3 27 Aralık 2022 #9 EdoMinato dedi: eski bir model. 10 seneyi devirdi. alakası yok hocam. dün tv normaldi bugün renkleri ters döndü. kumandası bozuk. yandaki düğmeler ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 10. Senesinde ben gidiyom kendinize iyi bakın demek istiyo olabilir mi
EdoMinato dedi: eski bir model. 10 seneyi devirdi. alakası yok hocam. dün tv normaldi bugün renkleri ters döndü. kumandası bozuk. yandaki düğmeler ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 10. Senesinde ben gidiyom kendinize iyi bakın demek istiyo olabilir mi
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.239 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #10 fabrika ayarlarına dönmek için televizyonun servis menüsüne erişmem lazımmış. fakat menüye erişmek için gerekli kumanda tuş fonksiyonunu yapamıyorum. çünkü güç düğmesi bozuk. o olmayınca servis menüsü açılmıyor. nasıl yapacağım konusunda fikri olan var mı ?
fabrika ayarlarına dönmek için televizyonun servis menüsüne erişmem lazımmış. fakat menüye erişmek için gerekli kumanda tuş fonksiyonunu yapamıyorum. çünkü güç düğmesi bozuk. o olmayınca servis menüsü açılmıyor. nasıl yapacağım konusunda fikri olan var mı ?