Selam. A1 ehliyet alacağım için 125CC motor bakıyordum. Alacağım motoru muhtemelen 18 yaşıma girdiğimde satıp yükselteceğim. Hangisini tercih edersiniz? Ben drift l taraftarayım sorayım dedim.
hocam hangi şehirden aldınız ve fiyatı da söyleyebilir misiniz rica etsem.2 hafta önce sıfır Raider aldım siyahından bende daha önceden drift alacaktım ama vade eklemişlerdi almamıştım 2 haftadır 3 4 gün sürmemişimdir onun dışı günde en az 1 1.30 saat sürdüm 220 km de şu an sıkıntı olarak ilk aldığım gün 1. viteste beklerken kendi istop ediyordu sonradan olmadı 50 km 1 lt yakıyor 10 lt kapasite 400 TL'ye falan doluyor ben ilk aldığım gün 300'e doldurdum hala dolu 4 lt falan harcadım arka frenlerin kampana olmasından kötülüyorlar ilk aldığım arka fren gevşekti servisteki abi sıktı sonrasında kullana kullana açıldı orası ayrı ama kötü değil geçen sabah asfaltta 80 le giderken sağ şeritten araba sola geçti o sola geçince sağa atlayayım derken önünde tır varmış o asfaltta kaygan arka freni sıktım arka kaydı ama deli gibi kayma yapmadı rahat şekilde yavaşlattı ama gösterge biraz sıkıntılı galiba göstergesi dijital olan motorların genel sorunu bu bazen hız gidip geliyor veya vites gidiyor dün de yaşadım 50 60 la giderken vitesi yükselticektim tam atamadım sonra bir anda km ve vites göstergesi gitti durduktan sonra kontak aç kapa yapınca düzeldi durduğu yerde km gösteriyor bir de onun dışında egzozu çok güzel tok bir sesi var ve yokuş çıkarken veya hızlanırkenki egzoz sesi beni çok tatmin ediyor bir de plastik olması sıkıntı parça sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum 3-5k arasına koruma demiri taktırılabilir tercih meselesidir 75-80k arasına alınabilecek en iyi motor olabilir dışarıdan görünüşüde güzel duruyor.
Fazla yakmasının sebebi rodajda olmasıdır.Rodaj bitince yakıt kullanımı düşecektir.Frenler,lastiklerde keza rodajdadır.Ani gazlama rodajda yapmayın.Frenler 100-200km sonra yavaştan açılır.2 hafta önce sıfır Raider aldım siyahından bende daha önceden drift alacaktım ama vade eklemişlerdi almamıştım 2 haftadır 3 4 gün sürmemişimdir onun dışı günde en az 1 1.30 saat sürdüm 220 km de şu an sıkıntı olarak ilk aldığım gün 1. viteste beklerken kendi istop ediyordu sonradan olmadı 50 km 1 lt yakıyor 10 lt kapasite 400 TL'ye falan doluyor ben ilk aldığım gün 300'e doldurdum hala dolu 4 lt falan harcadım arka frenlerin kampana olmasından kötülüyorlar ilk aldığım arka fren gevşekti servisteki abi sıktı sonrasında kullana kullana açıldı orası ayrı ama kötü değil geçen sabah asfaltta 80 le giderken sağ şeritten araba sola geçti o sola geçince sağa atlayayım derken önünde tır varmış o asfaltta kaygan arka freni sıktım arka kaydı ama deli gibi kayma yapmadı rahat şekilde yavaşlattı ama gösterge biraz sıkıntılı galiba göstergesi dijital olan motorların genel sorunu bu bazen hız gidip geliyor veya vites gidiyor dün de yaşadım 50 60 la giderken vitesi yükselticektim tam atamadım sonra bir anda km ve vites göstergesi gitti durduktan sonra kontak aç kapa yapınca düzeldi durduğu yerde km gösteriyor bir de onun dışında egzozu çok güzel tok bir sesi var ve yokuş çıkarken veya hızlanırkenki egzoz sesi beni çok tatmin ediyor bir de plastik olması sıkıntı parça sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum 3-5k arasına koruma demiri taktırılabilir tercih meselesidir 75-80k arasına alınabilecek en iyi motor olabilir dışarıdan görünüşüde güzel duruyor.
Fazla yakmasının sebebi rodajda olmasıdır. Rodaj bitince yakıt kullanımı düşecektir. Frenler, lastiklerde keza rodajdadır. Ani gazlama rodajda yapmayın. Frenler 100-200km sonra yavaştan açılır.
Hocam hangi şehirden aldınız ve fiyatı da söyleyebilir misiniz rica etsem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.