TVS Raider 125 alınır mı?

ErenDB

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
16 yaşında başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum. 2. el 6000-10.000 km arası 55.000-65.000 satılıyor, tavsiye eder misiniz?

Hint malı motor ve İzmir'de yaşıyorum, yedek parça sorunu var mı?

185 boyundayım.

Benim arkadaşımda var ve uzun yol dışında hiçbir sorun çekmedik, şehir içinde rahatça kullanabilirsiniz fakat bizim gibi bir aptallık yapıp 1 günde 600 kilometre başka şehre gidecekseniz motorunuz çok ısınacaktır ve belli bir süre sonra motorun titremesinden kalçanız uyuşacak ve her titremede acımaya başlayacaktır. Ayrıca otoyollarda bir tık sorun yaşayabilirsiniz 125cc olduğundan ama gene de gidebilirsiniz.

Merhaba 6 bin km kullandım. Motorda 3-4 binden sonra titreme başladı galiba motor kulağıyla alakalı bir yerde görmüştüm. Torku ve çekişi drift l’ye göre iki gömlek üstün, kullanılan malzemede öyle. Ben yaşamadım ama ekran konusunda sıkıntı yaşayanlar var alırken iyice kurcala ve iyi bir servise baktır.

Arkadaşınız parça konusunda vs. ve arkada disk yokmuş frende sıkıntı yaşamışmı hiç?

Arkada disk yokmuş frende sıkıntı yaşadın mı hiç hocam.

Arkadaşınız parça konusunda vs. ve arkada disk yokmuş frende sıkıntı yaşamışmı hiç?

Arkada disk yokmuş frende sıkıntı yaşadın mı hiç hocam.
genel olarak frende bir sorun yaşamadık ama sen ikinci el alıyorsun iyice kontrol et.

Sana şöyle diyim benim düşünceme göre bu motorun arka frenine laf eden insanlar ön frende abs olmadığı için ön freni kullanmayıp motoru arka frenle kullanmaya çalışan kişiler. Frenlemeyi öğrendiğin zaman bir problem yaşamazsın, yalnızca ıslak zeminde iki kat temkinli gitmen gerek.

Boy çok sıkıntı yaratır mı oyuncak gibi dururmu altımda peki hocam 185.

Kesinlikle yanlışsın.

Altında küçük duracak diye niye daha kalitesiz motora binesin? Zaten kaç ay kullanacaksın ki? 4-5 ay sonra yetmemeye başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…