TVS Raider 125 İçin lastik önerisi

Arif Oğuzhan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. TVS Raider motorum var. Maalesef orjinal lastiği ve gerçekten çok kötü. Kaza yaptım ve ayağım çatladı sırf bu yüzden.

Bu motorla aynı zamanda kuryelik yapıyorum. Yani yağmurda toprak da her yerden geçebileceğim için kaliteli bir lastik alayım diyorum fakat hiç anlamıyorum bunlardan.
F/P bir lastik önerirseniz çok sevinirim.

Ön lastik boyutu: 80/100/17.
Arka lastik boyutu: 100/90/17.

Dosya Ekleri

• tvs-raider-la-nueva-generacion-1-scaled.jpg
    285,4 KB · Görüntüleme: 1.032
Pirelli Angel City'lere bakabilirsiniz. Tam sizin kullanımıza uygun bir lastik.

Daha kışlık bir şey isterseniz Anlas Set 90/90-17 ve 110/80-17 SC500 Winter Grip-2 Ãn Arka KıŠLastiÄi
angel city nin boyları tam uymuyor bir sıkıntı olur mu? örneğin motorun lastik ölçüleri ;

ÖN: 80/100/17
ARKA: 100/90/17 ama

Pirelli Angel City 90/90-17 bir sıkıntı olur mu ön ve arkaya bundan taksam?

veya önerebileceğiniz bir lastik var mı (linkli) ?

Taktınız mı?

Taktınız mı acaba?
Kullandığım süre boyunca orijinal lastiğinden çok çok daha iyi olduğuna karar verdim. Yağışlı hava da kullanma fırsatım hiç olmadı. Yaklaşık 3 hafta önce büyük bir kaza yaptım, frenleme konusunda emin değilim kazanın detayları benim için fazla bulanık. Yol tutuşu falan gayet iyiydi ama.

Geçmiş olsun hocam.

Bu motoru satın aldım daha yeni sayılır gece vardiyasından çıktım eve gelirken hafif gaza dokundum arkası attı motorun gerçekten rezalet lastikleri kışlık bir şey alacağım bende büyük ihtimal.

Bu motoru satın aldım daha yeni sayılır gece vardiyasından çıktım eve gelirken hafif gaza dokundum arkası attı motorun gerçekten rezalet lastikleri kışlık bir şey alacağım bende büyük ihtimal.

Özellikle önünüze bakın dikkatinizi dağıtmayın hocam. Bugün daha 2 saat olmadı bile 5-10 kmh hız ile gidiyordum önüme bisikletli atladı ani fren yaptım ama motoru tutamadım sola doğru yattı motor. Koruma demiri, debriyaj kolu, sol kol, vitesde ufak çizikler oluştu. Pasta cila ile gidecek şeyler fakat 1 haftalık motora bunların olması üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…