Şu anki taksitli fiyatı bana göre değmez arkadaş geçen hafta taksitle 110 bine aldı ben 1.5 sene önce falan 75 bine 9 veya 10 taksit peşin fiyatına almıştım o paraya göre bana göre mükemmeldi çünkü o zaman Drift L'ye taksit yaptığında 10 15k fiyat koyuyordu üstüne Benelli ve Pulsar'da 110 bin falandı neyse genel olarak motorun sorunları göstergesinde sorunlar var motoru toplayanlar rezalet topladığı için kablolar düzgün koyulmamış dişlilere çarpıp kopuyorlar gösterge ondan gidiyor sol vites pedalının olduğu yeri söküp kapağıda sökünce oradaki kabloları tekrardan plastik kelepçeyle kelepçeleyince düzeliyor ben hiç uğraşmadım onun dışında benim göstergede rangede bozulduydu mükemmel bir göstergesi yok ama benim kafama takılan bir sorunuda olmadı hiç top Speed 125 görmüştüm orijinal lastikleri rezalet acemiysen yağmurlu havada veya kaygan zeminde ani gaz açmanda arkası direkt gelir panikle ön fren yaparsan düşersin ama ben değişmedim kayması hoşuma gidiyordu ışıklarda falan bilerek fren kitleyip kaydırıyordum 2. eli ölü 110 bine alsan yüksek ihtimal 70'e bile satamazsın, eğer 18'e gireceksen yakın zamanda bekle 250'lik al.