TVS Raider 125 nasıl?

john wicks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce alınır mı? Vites gösterge sorunu çözülür mü iyi bir motor mu? Bir de 2025 modelinde vites göstergesi sorunu düzeldi diyorlar kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Çok güzel motor alınır, vites göstergesi arada bozuluyor diyorlar doğru da bence ama önemsenecek bir şey değil zaten bir süre sonra otomatik olarak atıyorsun vites. Bazı modellerde gösterge gitmesi gördüm garantiden değişiyormuş. Onun dışında arka lastik ebatı ve arka kampana olması haricinde bir sorunu yok. Kullanan arkadaşım da var memnun. QJ Trx12 de bakılabilir bence torku daha az ama arka disk ve ABS'si var, arka lastiği de daha kalın.

Çok güzel motor alınır, vites göstergesi arada bozuluyor diyorlar doğru da bence ama önemsenecek bir şey değil zaten bir süre sonra otomatik olarak atıyorsun vites. Bazı modellerde gösterge gitmesi gördüm garantiden değişiyormuş. Onun dışında arka lastik ebatı ve arka kampana olması haricinde bir sorunu yok. Kullanan arkadaşım da var memnun. QJ trx12 de bakılabilir bence torku daha az ama arka disk ve ABS'si var, arka lastiği de daha kalın.

Frenleri sıkıntı yaratır mı fazla panik freninde ani frenlemelerinde acil durumlarda iş görür mü?

Frenleri sıkıntı yaratır mı fazla panik freninde ani frenlemelerinde acil durumlarda iş görür mü?
Fren yapmayı öğrenmen lazım bu her motor için geçerli. Altın Elbiseli Adam'dan fren yapma tekniği videosunu izle sonra boş bir alanda bol bol normal ve ani fren çalış. Dandik motorda bile doğru teknikle iyi fren yapabilirsin.

Şu anki taksitli fiyatı bana göre değmez arkadaş geçen hafta taksitle 110 bine aldı ben 1.5 sene önce falan 75 bine 9 veya 10 taksit peşin fiyatına almıştım o paraya göre bana göre mükemmeldi çünkü o zaman Drift L'ye taksit yaptığında 10 15k fiyat koyuyordu üstüne Benelli ve Pulsar'da 110 bin falandı neyse genel olarak motorun sorunları göstergesinde sorunlar var motoru toplayanlar rezalet topladığı için kablolar düzgün koyulmamış dişlilere çarpıp kopuyorlar gösterge ondan gidiyor sol vites pedalının olduğu yeri söküp kapağıda sökünce oradaki kabloları tekrardan plastik kelepçeyle kelepçeleyince düzeliyor ben hiç uğraşmadım onun dışında benim göstergede rangede bozulduydu mükemmel bir göstergesi yok ama benim kafama takılan bir sorunuda olmadı hiç top Speed 125 görmüştüm orijinal lastikleri rezalet acemiysen yağmurlu havada veya kaygan zeminde ani gaz açmanda arkası direkt gelir panikle ön fren yaparsan düşersin ama ben değişmedim kayması hoşuma gidiyordu ışıklarda falan bilerek fren kitleyip kaydırıyordum 2. eli ölü 110 bine alsan yüksek ihtimal 70'e bile satamazsın, eğer 18'e gireceksen yakın zamanda bekle 250'lik al.

Şu anki taksitli fiyatı bana göre değmez arkadaş geçen hafta taksitle 110 bine aldı ben 1.5 sene önce falan 75 bine 9 veya 10 taksit peşin fiyatına almıştım o paraya göre bana göre mükemmeldi çünkü o zaman Drift L'ye taksit yaptığında 10 15k fiyat koyuyordu üstüne Benelli ve Pulsar'da 110 bin falandı neyse genel olarak motorun sorunları göstergesinde sorunlar var motoru toplayanlar rezalet topladığı için kablolar düzgün koyulmamış dişlilere çarpıp kopuyorlar gösterge ondan gidiyor sol vites pedalının olduğu yeri söküp kapağıda sökünce oradaki kabloları tekrardan plastik kelepçeyle kelepçeleyince düzeliyor ben hiç uğraşmadım onun dışında benim göstergede rangede bozulduydu mükemmel bir göstergesi yok ama benim kafama takılan bir sorunuda olmadı hiç top Speed 125 görmüştüm orijinal lastikleri rezalet acemiysen yağmurlu havada veya kaygan zeminde ani gaz açmanda arkası direkt gelir panikle ön fren yaparsan düşersin ama ben değişmedim kayması hoşuma gidiyordu ışıklarda falan bilerek fren kitleyip kaydırıyordum 2. eli ölü 110 bine alsan yüksek ihtimal 70'e bile satamazsın, eğer 18'e gireceksen yakın zamanda bekle 250'lik al.

125'lik düşünüyorum 18'e geldiğimde motorla işim olmaz zaten beni 2 yıl götürsün rahat yeter uzun süre kullanabilmek için alacağım bir motor olacak o yüzden tedirginim hava soğutma olması ve frenleri korkuttu gözümü onun dışı vites gösterge hatası olmazsa daha iyi olur.

125'lik düşünüyorum 18'e geldiğimde motorla işim olmaz zaten beni 2 yıl götürsün rahat yeter uzun süre kullanabilmek için alacağım bir motor olacak o yüzden tedirginim hava soğutma olması ve frenleri korkuttu gözümü onun dışı vites gösterge hatası olmazsa daha iyi olur.

Yüksek ihtimal vites göstergesi olur ya direkt kronik sorunu o frenden çok lastikleri kötü lastik değişsen normal bir şekilde kullanırsın hava soğutma olması da eğer temmuz ayında 40 42 derece sıcakta ve 12 1 gibi uzun yola çıkıp 400 500 km tek marş gitmeye çalışırsan patlar onun dışı hiçbir şey olmaz.

Anladım hocam cevaplar için teşekkürler son sorum ben bu motoru alacağım yazın uzun yola çıkacağım 2 kez, motoru dinlendirmek istediğimde ne kadar süre dinlendirmeliyim.

Anladım hocam cevaplar için teşekkürler son sorum ben bu motoru alacağım yazın uzun yola çıkacağım 2 kez, motoru dinlendirmek istediğimde ne kadar süre dinlendirmeliyim.

Yaşadığın yere bağlı eğer Akdeniz ege kıyılarında yaşıyorsan öğlen çıkma sabah veya öğleden sonra çıkarsanda 150-250km de mola verebilirsin 10 15 dk falan mola sonra yine aynı gidersin ben uzun yol yapmadığım için bilmiyorum en fazla 100 150km falan gitmişimdir onda da mola vermedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı