TVS Raider 125 nasıldır?

Check

Hectopat
Daha fazla  
16 yaşımda A1 ehliyet alıp yaklaşık 2 sene YBR125 sürdüm sonra üniversite için motorumu satmak zorunda kaldım şimdi de maddi imkanları zorlayarak bir motosiklet alma düşüncem var, bu motosikleti düşünüyorum, bulunduğum şehirde direkt teslim edilen bu var drift l cbs için bekletiyorlar 1.5 ay kadar bu motosikletin taksit seçenekleri de uygun benim için, izlediğim incelemelerde motosikleti beğendim, sizlerin de varsa bu motosiklet ile ilgili iyi/kötü yorumlarınız okumak isterim, şimdiden teşekkürler.

Güncel fiyatı nedir? Bayiler farklı fiyat da verebiliyor. Sınıfına göre güçlü motor. Yağ soğutucu da var.

Hint malları arasında sağlamlardan biri, ama biraz konforsuz ki o da küçük sınıf motorda çok önemli değil. Bence gayet alınır bir motor.
Bayide bulmak çok zor ama denk düşerse boş paket Activa 125 düşürebilirseniz daha iyi olabilir.

Güncel fiyatı nedir? Bayiler farklı fiyat da verebiliyor. Sınıfına göre güçlü motor. Yağ soğutucu da var.

Hocam 77bin liraya Ziraat'e 10 taksit yapıyorlarmış.

Hint malları arasında sağlamlardan biri, ama biraz konforsuz ki o da küçük sınıf motorda çok önemli değil. Bence gayet alınır bir motor.
Bayide bulmak çok zor ama denk düşerse boş paket activa 125 düşürebilirseniz daha iyi olabilir.

Scooter değil de vitesli istiyorum o yüzden böyle bir şey bakıyorum hocam.

Hocam 77bin liraya ziraate 10 taksit yapıyorlarmış

Scooter değil de vitesli istiyorum o yüzden böyle bir şey bakıyorum hocam
Yalnız 10 taksitte ne kadar faiz verdiğine de bak, 77 ile başlayan macera 97 ile bitmesin 😂 .
Scooter bakmıyorsanız bu olabilir o zaman.

Evet hocam. Biraz yüksek fiyat verilmiş ama taksit olması avantajlı. Drift L ile kıyaslandığında daha iyi motor. Bence alınır.

16 yaşımda A1 ehliyet alıp yaklaşık 2 sene YBR125 sürdüm sonra üniversite için motorumu satmak zorunda kaldım şimdi de maddi imkanları zorlayarak bir motosiklet alma düşüncem var, bu motosikleti düşünüyorum, bulunduğum şehirde direkt teslim edilen bu var drift l cbs için bekletiyorlar 1.5 ay kadar bu motosikletin taksit seçenekleri de uygun benim için, izlediğim incelemelerde motosikleti beğendim, sizlerin de varsa bu motosiklet ile ilgili iyi/kötü yorumlarınız okumak isterim, şimdiden teşekkürler.

Merhaba; ben Kahramanmaraş'ta yaşıyorum. Tvs Raider 125'i alalı 1 ay kadar oldu, bir sıkıntısı yok. Memnunum motordan, çok güzel ve kullanışlı özellikleri var, yakıt tüketimi çok az. Yalnız fiyat biraz yüksek söylemişler. Ben 68.500 TL'ye aldım.
8.500 TL peşin kalan 60.000 TL yide 7 taksit olarak aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı