TVS Raider 125 vs Apache RTR 200

o zaman bayağı titriyor apache yani, şimdi kararsız kaldım almaya

2023 müydü peki? Belki 2024 de bu titreme daha da azaltılmış olabilir.
Benim ki 2007 modeldi uzun süre kullandım yaklaşık 35-40k sattığım kişi halen kullanıyor 90000 bini geçti makine

Benim ki 2007 modeldi uzun süre kullandım yaklaşık 35-40k sattığım kişi halen kullanıyor 90000 bini geçti makine
Bende acaba 2022 2023 müydü dedim bu titreme sorunu kafamı kurcalamıştı. 2007 duyunca rahatladım

Demek ki 2007 model bile 90k geçtiyse sağlam yapmışlar ben maksimum 10k bilemedin 15k kullanır cc yükseltirim.

Bende acaba 2022 2023 müydü dedim bu titreme sorunu kafamı kurcalamıştı. 2007 duyunca rahatladım

Demek ki 2007 model bile 90k geçtiyse sağlam yapmışlar ben maksimum 10k bilemedin 15k kullanır cc yükseltirim.

Hocam aldınız mı motoru. Aldıysanız nasıl beğendiniz mi benimde almak istediğim bir motor düşüncelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

Hocam aldınız mı motoru. Aldıysanız nasıl beğendiniz mi benim de almak istediğim bir motor düşüncelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.

Ben de almayı düşünüyorum fiyatı şu an 109.000 TL acaba daha da düşer mi sene sonuna doğru?

Hocam aldınız mı motoru. Aldıysanız nasıl beğendiniz mi benimde almak istediğim bir motor düşüncelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.
Hocam henüz almadım. İyiki de almamışım fiyatlar sürekli düşüyor inşallah daha da düşer diye bekliyorum

Ben de almayı düşünüyorum fiyatı şu an 109.000 TL acaba daha da düşer mi sene sonuna doğru?
Bende hala daha düşmesini bekliyorum kışın düşecek diyorlar ama bakalım bekliyoruz.

Reis aldın mı acaba nasl motor raider 125 abs olmaması sıkıntı oldu mu sana.

O zamanlar sıfırı mı 109'du? Satın aldınız mı? Şu an sıfırı 140 gibi bir fiyatta sanırım, ne önerirsiniz?

Taksitli SR250 aldım çok memnunum. Ama hazır param olsaydı kesinlikle 2.el alırdım.

Hayırlı olsun o da güzel makine.

Sizce RTR'yi şu an sıfır veya ikinci elini (2024 sıfıra yakın) hangi fiyatlara almak mantıklı olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…