Selamlar, ben daha bugün direksiyon sınavından gectim ve yılbası olmadan motor almayı planlıyorum A1 ehliyeti aldım başlangıç motorum olacak.
Piyasası hızlı olsun beni 2 yıl falan götürdükten sonra hemen satmak istiyorum ne önerirsiniz?
Selamlar, ben daha bugün direksiyon sınavından gectim ve yılbası olmadan motor almayı planlıyorum A1 ehliyeti aldım başlangıç motorum olacak.
Piyasası hızlı olsun beni 2 yıl falan götürdükten sonra hemen satmak istiyorum ne önerirsiniz?
Piyasa konusunda en hızlı satabileceğin drift ama bunda da bazı sıkıntılar yaşarsın. En sıkıntısız ucuz motor TVS Raider eksileride var. Mesela arkası kampana olması, vitesin yerinden cıkması, ekran sorunları gibi.
Motor yükselteceğim derseniz Drift L almanız en doğrusu. Fakat herhangi bir Çin moturu ile 6000 km geçerseniz ya çok zararına satarsınız. Ya da cok zor okutursunuz. Özetle tvs>drift l fakat piyasadan dolayı drift.
Eğer benim para sorunum yok sınıfının en iyisini sürmek istiyorum dersen, MT125 ya da R125 önerebilirim. Eğer bütçeni ve ne kasa motosiklet istediğini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.
Drift'i sırf piyasası var diye önermek saçma.Eyvallah piyasası hızlıdır ama arkadaşlar adam bu motoru 2 yıl kullanacak.Başına sorun çıkartmaması lazım.Raider al geç.En azından sorunsuz bir şekilde binersin.İlk ayında satılmazsa ikinci ayda satılır sıkıntı etme.
Eğer benim para sorunum yok sınıfının en iyisini sürmek istiyorum dersen, MT125 ya da R125 önerebilirim. Eğer bütçeni ve ne kasa motosiklet istediğini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.
reis biraz geç baktım kusura bakma bütçem hemen hemen bu civarlar max 90.000 e çıkarım belki daha da çıkamam.2yıl kullanıp hızlıca satmayı düşünüyorum yükseltmek için
Reis biraz geç baktım kusura bakma bütçem hemen hemen bu civarlar Max 90.000'e çıkarım belki daha da çıkamam. 2yıl kullanıp hızlıca satmayı düşünüyorum yükseltmek için.