TVS Raider ile NS200 takas edilir mi?

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
Bende Raider var 6 ay oldu artık kesmiyor yükseltmek istiyorum param yok yeni mezunum işe girersem birikimlik olur Raider'in 2. el piyasası yok ve benim far grenajlarımda çizik apartmandan çıkarırken altındaki taş kayıp motor devrilmişti ilk aldığım zamanlar sıfır parçası duruyor ama değiştirmedim MT25 isterdim ama borçsuz harçsız imkansız 17 yaşındada bu kadar borcun altına girmek istemiyorum taksidi bitince satamayacağım için takaslı olursa da üstüne az miktar parayla değiştirmeyi düşünüyorum NS200 RTR200 NK250 var aklımda sizce değer mi takas etmeye şu anlık takas teklifi falan yok ama aklımda bu şekil CC yükseltme var Japon olmadıkları için zırt pırt sorun çıkarma ihtimalleride var.

Hocam 17 yaşında 200'lük motoru nasıl süreceksiniz?
Ehliyet yetmezse ceza yeseniz daha çok sıkıntıya gireceksiniz.

Aea bile diyordu 5 6 aylık 125'lik deneyimim var deyip MT25 R25 gibi 250CC motor almayın diye.

Hocam 17 yaşında 200'lük motoru nasıl süreceksiniz?
Ehliyet yetmezse ceza yeseniz daha çok sıkıntıya gireceksiniz.

Aea bile diyordu 5 6 aylık 125'lik deneyimim var deyip MT25 R25 gibi 250CC motor almayın diye.

Tek silindir hepsi aeanın dediği 125'lik 50 likle 5000 km var MT07 alacağım sözüydü NS200 RTR200 ikisi de öyle deli torklu değil NK250 de değil MT25 sınıfına göre iyilerinden ben açıkça söylemek gerekirse pek o laflarada katılmıyorum bu düşük CC muhabbeti bir tek bizim gibi fakir ülkelerde var yurtdışındaki gençler en az R3 le başlıyor motorlarda teknoloji olduğu için gaz açmayla kafaya alma muhabbetide yok param olsa 18 19 yaşında MT9 alırım 7 gibi kötü değil en azından ehliyet işi sıkıntı değil polislerin nerede olduğunu çok rahat biliyorum İstanbul gibi büyük yer değil mart ayında 18'e giriyorum taksidi biter bitmez takaslasam bile çok kısa süreliğine ehliyetsiz kullanmış olacağım onda da yakalanmam.

Kusura bakmayın ama böyle bir zihniyetteyseniz yardımcı olamayacağım.
Kaçarım onu yaparım bunu yaparım gibi şeyler dediğinizin farkında mısınız?
Şahin polislerin altında 1000CC motor var 250'lik motorla kaçabileceğinizi düşünüyosanız doğru düşünüyosunuz.
Ama bilerek sizi bırakırlarsa kaçarsınız adamlar sırf daha fazla riskli yollara girip kaza yapmayın bir yerinize bir şey olmasın diye çabalarken siz ceza yemeyeyim diye hayatınızı riske atıyosanız piskoloğa falan görünün.

Her trafik polisinde 1000CC yok buradaki kontrol noktalarının hepsi arabalar ile yapılıyor bir iki tane var onları da tanıyorum onlar zaten affetmiyor benim amacım kaçmak değil sadece yakalanmam diyorum çevirmenin yapıldığı sokaktan geçmem.

Adam kaçarım dememiş ki yakalanmam demiş kendine güveniyorsa sürebilir mahalle aralarında ne olacak neredeyse hepimiz böyle öğrendik motor sürmeyi. Bence TVS Apache RTR200 senin için fiyat açısından da çok iyi seçim olur ama 125CC kesmiyor demişsin RTR200 pek torklu bir motorda değil NS200ug veya N250 öneririm Bajaj'ın pek sorun çıkartacağını düşünmüyorum arkadaşımın babası 5 senedir NS200 kullanıyor bir sorun açtığına denk gelmedim bile.

Bir doğru sen anladın arkadaş kafasında nasıl kurdu onu anlamadım yüksek ihtimal NS200 eğer bütçem daha da artarsa eski kasa mt alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…