Köy yolunda turladım. Sonra benzinliğe geldiğimde çokca yağ kaçırdıgını gördüm. Motor yağı sandım başta fakat ustaya gittiğimde amortisörün patladıgını söyledi. Serviste götürmemi söyledi. Sorun şudur ki ne kadar masraf açar bana? Ve şu an arka amortisör patlamış durumdayken sürmem ne kadar sorun yaratır?
Zamanla içerisindeki yağ akar ve bir süre sonra amortisör vazifesini yapmamaya başlar. Allah korusun virajda kazaya sebep olur. Servise gidin onlar zaten parça fiyatını işçilik dahil size söylerler.
Tabi gene ortalama 3 4 bin lira vardır diye düşünüyorum.
Zamanla içerisindeki yağ akar ve bir süre sonra amortisör vazifesini yapmamaya başlar. Allah korusun virajda kazaya sebep olur. Servise gidin onlar zaten parça fiyatını işçilik dahil size söylerler.
Tabii gene ortalama 3 4 bin lira vardır diye düşünüyorum.
120 ile virajdaydım sonra petrole girdik arkadaşla o söyledi bana yağı fark edip alt taraf ve teker komple yağ içindeydi en şanslı ve şansız günümdü sanırım
120 ile virajdaydım sonra petrole girdik arkadaşla o söyledi bana yağı fark edip alt taraf ve teker komple yağ içindeydi en şanslı ve şansız günümdü sanırım
İçerisinde yağ olduğu için amortisör vazifesini yapar. Ama zamanla aktıkça biter. Ve artık çalışmaz hale gelir. Motoru geçtim sizin can güvenliğiniz için biran önce sorunu çözün.
İçerisinde yağ olduğu için amortisör vazifesini yapar. Ama zamanla aktıkça biter. Ve artık çalışmaz hale gelir. Motoru geçtim sizin can güvenliğiniz için bir an önce sorunu çözün.