TV'ye HDMI ile USB bağlanır mı?

Rohan60

Hectopat
Jandarma olarak vatani görevimi yapıyorum. Dağıtımım ilçe karakoluna oldu Er Gazinosundaki TV'nin USB girişini bozmuşlar. HDMI girişi var. Gece santralcisiyim saat gece 01.00-02.00 gibi bir olay çıkmazsa kimse kalmıyor ortalıkta benden başka. USB bozuk olduğundan dizi, film vs. izleyemiyorum takıp. HDMI ile neler yapabiliriz HDMI girişinden USB bağlanabilir mi bir cihaz yardımıyla mesela. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese hayırlı geceler...

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI giriş yeri görüntü amaçlı olduğu için yardımcı bir cihaz da olsa USB belleğin çalışacağını düşünmüyorum maalesef. TV de en az 2 USB girişi olması gerek 2 girişi de bozmuşlar mı? TV ye bağlı uydu alıcısı var ise onun USB girişini kullanabilirsin yoksa başka türlü olmaz herhalde.

Merhaba,

Televizyonun marka/modelini yazar mısınız?

Yeni uyandım mesajlar için teşekkürler. TV Arçelik markasını tam bilmiyorum birazdan görevi devralcam üzerinde model yazıyorsa bakarım. USB girişi 1 tane onu da sökmüşler muhtemelen komutanların işi. USB portunun altında da hdmı var. Yani amacım USB ye dizi atıp izlemek gece 1-2 den sonra. Genelde tek oluyorum olay olmazsa. Dün 4-5 tane olay vardı sabaha kadar çalıştım iş olunca geçiyor zaman da olmayınca sıkılıyor insan

Daha ucuz alternatif bulmanız gerekecek ama bu ürüne bakabilirsiniz:

Chromecast Ultra ile Telefondan TV'ye Görüntü Aktarma Rehberi - Technopat
Recep Reis telefondan aktarma son çare ya çünkü er Gazinosu içeride komutanlar sürekli geçiyor yol üstü telefonun yakalanma riski var
Ha santralde olduğumdan çoğu komutanla aram iyi geri alırım yakalanırsam ama birkaç tane sıkıntı komutan var riske girmeye gerek yok
Şuan USB den nasıl aktarabilirim onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…