Download links for QLXQ3H21.zip - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts http://www.mediafire.com/?qqpv7wrkon91cqr
Yeni link.
3H21 /2011 tarihli version Bios dosyasını indirip insideflash aracını kullanarak güncelleyebilirsiniz.
Çoğu yerde indirme linki yoktu ve Casper bu seride kullanıcısı olduğu için yararlı olacaktır.
Biosdan doğacak sorunlar site ve tarafımca verilen desteklerden doğacak zararlardan mesül değiliz.
Hazır OC yapılmış sürümdür daha performans ve Ekran kartında düzenlemer yapılmış sürümdür.
Edit:Mediafire link eklendi.
Teşekkürler. BIOS'u güncellemeyi başarabilirsem sonucu buraya yazacağım.
- - - Güncellendi - - -
�
Anakart :
Model :
TW8/SW8/DW8
Üretici :
Quanta
Seri Numarası :
Base Board Serial Number
BIOS Adı :
Default System BIOS
BIOS Sağlayıcı :
INSYDE
SMBIOS Sürümü :
Q3H21
BIOS Tarihi :
13.12.2010
BIOS'u güncelledim. Hiç sorun çıkmadı. Sadece açılıştaki logo kayboldu. Boş bir ekran ve Intel yazısı var ama güzel. Şimdilik bir sorun yok gibi. Yukarıda yüklediğim yeni BIOS'un bilgileri mevcut.
Bilgisayarımın açılışında kayda değer bir hızlanma görüyorum.
Linkler aktif görünmekte fakat megashares hariç diğerleri silinmiş durumda tek tek hepsini kontrol ettikten sonra sizden yenilemenizi rica etmiştim. megashares de gözümden kaçmış. İlginiz için teşekkürler.
Bu dosyalara ulaşabilmek için çok uğraştım, sizlerin kolayca ulaşabilmeniz için buraya konu olarak açıyorum bir teşekkür ederseniz kafi kolay gelsin. TW8/SW8/DW8 Güncel Bios Dosyası QLXQ3H21 12-13-2010 Orginal Zippyshare.com Bizzat tarafımca denenmiştir buda kendi bilgisayarımdan bir görüntü...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.