TWD 400 Days oynanmazsa bir şey kaybeder misiniz?

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar konu kısa ve öz The Walking Dead 1. sezon oynadım fakat 400 Days oynamadan. The Walking Dead 2'ye geçersem hikaye bakımından bir şey kaybeder miyim veya Michone oynamadan sezon 3'e geçersem?

The Walking Dead 2'ye geçersem hikaye bakımından bir şey kaybeder miyim?
Hayır, bir şey kaybetmezsin. 400 Days'te, 2. oyunun karakterlerini tanıyorsun sadece. 1-2 saat bile sürmüyor oynaması. Michonne ise yan oyun kıvamındaydı diye hatırlıyorum. Fakat oynamanı gerektirecek bir şey yok.

Dostlar konu kısa ve öz The Walking Dead 1. sezon oynadım fakat 400 days oynamadan. The Walking Dead 2'ye geçersem hikaye bakımından bir şey kaybeder miyim veya michone oynamadan sezon 3'e geçersem?

Hiç gerek yok. 2. oyundaki bazı önemsiz karakterlerin nereden geldiğini anlatıyor.

400 Days, 2. sezonla bağımlı ama aman aman bir bağımlılığı yok.

2. oyundaki ara sahnelerde rastlayacağınız birkaç ara karakteri görmenizde rol oynayan -etki eden- ve bu bağlamda oyun içerisinde köprü görevini, tercihlerinize bağımlı olarak sağlayacak bir ek paket işte. İmkânınız varsa edinebilirsiniz ama aksi takdirde de çok bir kaybınız olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…