W wasp0169 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Başlıkta görüldüğü gibi ilk 2 sezonunu bitirdim 3. sezona geçtim ama Türkçe yama bulamadım. Virüssüz Türkçe yama var mıdır ya da nereden bulabilirim?
Başlıkta görüldüğü gibi ilk 2 sezonunu bitirdim 3. sezona geçtim ama Türkçe yama bulamadım. Virüssüz Türkçe yama var mıdır ya da nereden bulabilirim?
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #2 wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi ilk 2 sezonunu bitirdim 3. sezona geçtim ama Türkçe yama bulamadım. Virüssüz Türkçe yama var mıdır ya da nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com ben buradan indirmiştim diye hatırlıyorum.
wasp0169 dedi: Başlıkta görüldüğü gibi ilk 2 sezonunu bitirdim 3. sezona geçtim ama Türkçe yama bulamadım. Virüssüz Türkçe yama var mıdır ya da nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com ben buradan indirmiştim diye hatırlıyorum.
W wasp0169 Femtopat Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 Froxy7 dedi: The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com ben buradan indirmiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... kral indirdim 2. bölümdeyim oyun türkçe ama altyazılar ingilizce oldu geri nası düzeltebilirm
Froxy7 dedi: The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com ben buradan indirmiştim diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... kral indirdim 2. bölümdeyim oyun türkçe ama altyazılar ingilizce oldu geri nası düzeltebilirm