TWD devam dizilerinin sırası nedir?

Loftiii

Femtopat
Daha fazla  
The Walking Dead adlı dizinin devamında aynı evrende geçen devam dizileri var biliyoruz ki fakat bunların izleme sıraları nedir? Ve isimleri nedir?

Fear The Walking Dead - tales of The Walking Dead - The Walking Dead red machette - The Walking Dead Dead City - The Walking Dead Daryl Dixon

Bir de michonnenin var ama yayınlandımı hatırlamıyorum.

Sağ ol dostum sana bir sorum var 11. sezondan sonra devamı gelecek mi?

Hayır final olarak bitirildi yan diziler çıkacak sadece.

Fear The Walking Dead devam ediyor diye biliyorum ayrıca carol içinde yan dizi çıkacak diye biliyorum.

Hayır final olarak bitirildi yan diziler çıkacak sadece.

Fear The Walking Dead devam ediyor diye biliyorum ayrıca carol içinde yan dizi çıkacak diye biliyorum.
sence yan diziler bitince evrenin sonu gelicek mi 11. sezonu izlemedim fakat bir son yok gibi henüz herkes öyle diyor

Sence yan diziler bitince evrenin sonu gelecek mi 11. sezonu izlemedim fakat bir son yok gibi henüz herkes öyle diyor.

Evet bence de güzel bir sezon değildi ama son bölümün son sahnesinde önemli bir kişiyi gördük(söylersem spoiler olur). Diziyi öyle bitirmelerinin sebebi yan dizilerde izlenmesi için öyle yapmış olabilirler.

Evet bence de güzel bir sezon değildi ama son bölümün son sahnesinde önemli bir kişiyi gördük(söylersem spoiler olur). Diziyi öyle bitirmelerinin sebebi yan dizilerde izlenmesi için öyle yapmış olabilirler.

Spoiler olarak sana bir sorum var maggie ölüyor mu glennden sonrasını buluyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı